Hart voor horeca

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Van Alkemare. Toen zowel de woning op de 1e verdieping als de horecaruimte op de begane grond weer beschikbaar kwamen, schakelde eigenaar Jos Rijnaarts vanzelfsprekend dan ook Van Alkemare in voor de verhuur. De woning was binnen no-time verhuurd. De horecaruimte duurde iets langer, maar is inmiddels ook verhuurd aan een nieuwe huurder, die hier een bezorg-/afhaalrestaurant heeft gecreëerd, gericht op pokébowls.

Naar schatting werkt Jos al sinds 1990 samen met Van Alkemare voor het beheer van diverse panden, toen het bedrijf pas net een paar jaar bestond. Een langdurige samenwerking dus, welke op bepaalde momenten wat intensiever is, zoals bij de verhuur. Jos ervaart de samenwerking altijd erg prettig: “Ik werk graag samen met Nick, omdat hij overal goed van op de hoogte is doordat we al zo lang samenwerken met dezelfde panden. De samenwerking is heel kordaat. Hij heeft heel veel kennis over de panden.”

Als gevolg van de groeiende markt en goedlopende zaken is Van Alkemare de laatste jaren uitgebreid met meer personeel, wat ook effect had op Jos zijn contacten binnen het bedrijf. Daar moest hij wel even aan wennen, aangezien hij het liefst met Nick blijft samenwerken. Jos begrijpt echter ook dat de uitbreiding van het bedrijf logisch is en Nick zijn aandacht moet verdelen onder een hoop verschillende taken.

Het onroerend goed aan Gedempte Gracht 7 staat nu te koop als beleggingspand in verhuurde staat. Meer weten? Klik hier.

Wij bedanken Jos voor de prettige samenwerking en wensen de nieuwe huurder van de horecaruimte en bovenwoning veel succes & woonplezier toe!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Restaurant Til38 in Alkmaar verkocht!

In 2019 kochten Ricardo en Sacha Lubbes via Van Alkemare het restaurant aan Houttil 38, gevestigd...

Snackbar Van Ree in winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn verkocht!

Familiebedrijf ‘Van Ree Patat’ bestaat al generaties lang en is door de jaren heen uitgegroeid...

Lunchroom Puur & Lekkerrr in Amstelveen is verkocht!

Op 14 juli is lunchroom Puur & Lekkerrr aan het Westwijkplein in Amstelveen succesvol...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.