Hart voor horeca

Lunchroom Puur & Lekkerrr in Amstelveen is verkocht!

Op 14 juli is lunchroom Puur & Lekkerrr aan het Westwijkplein in Amstelveen succesvol overgedragen aan een nieuwe eigenaar. 9 december 2016 was de dag dat verkopers Paul en Alphonsien Leenders eigenaar werd van de lunchroom. In de daarop volgende jaren hebben zij met veel plezier én succes de lunchroom gedraaid. De sfeervolle lunchroom is voor de bezoekers van winkelcentrum Westwijk al jaren de ideale plek om even neer te strijken tussen het winkelen door voor een lekkere lunch of kop koffie.

Toch maakten Paul en Alphonsien de weloverwogen beslissing om de lunchroom te koop aan te bieden, waarvoor hij Van Alkemare inschakelde. Nadat de verkoop van de lunchroom online was geplaatst meldden zich al snel veel geïnteresseerde kandidaten die de lunchroom wilden bezichtigen. Veel kandidaten waren gecharmeerd van de sfeervolle lunchroom en de goede ligging bij het recentelijk vernieuwde winkelcentrum. Uiteindelijk is de lunchroom verkocht aan franchise-keten FFC, die hier onder de naam van hun merk Kwalitaria een cafetaria zal gaan openen.

Paul is blij met de verkoop van de lunchroom en een goede samenwerking met Van Alkemare: “De samenwerking was heel prettig. Joeri was scherp met het afwikkelen van alle zaken.” Paul en Alphonsien kunnen zich na de verkoop van de lunchroom nu volledig gaan richten op hun andere bedrijf in kermis en evenementen.

Wij wensen zowel Paul en Alphonsien als Kwalitaria veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Dorpsstraat 47 in Uithoorn verhuurd!

Halverwege februari 2023 kwam er aan Dorpsstraat 47 in Uithoorn een leegstaande horecaruimte...

Stroming in Heerhugowaard verkocht!

Restaurant Stroming Eten en Drinken van opdrachtgevers Kirsten Zoetelief en Wout Schröder is per...

La Brocca in Heerhugowaard verkocht!

Maar liefst 40 jaar lang hebben broers Dario en Giulio Marongiu het Italiaanse restaurant La...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.