Hart voor horeca

Gedempte Gracht 7

Schagen, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Beleggingspand in verhuurde staat in het centrum van Schagen!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Beleggingspand in verhuurde staat in het centrum van Schagen!

Het betreft een beleggingspand van ca. 110 m2 bestaande uit een begane grond, 1e verdieping en een vlizozolder. De begane grond wordt verhuurd als horeca-/winkelruimte. De 1e verdieping met bijbehorende vlizozolder (bergruimte) wordt verhuurd als woning. De horecaruimte en woning worden los van elkaar verhuurd en beschikken beiden over een eigen opgang.

De horecaruimte
De horecaruimte omvat een oppervlakte van ca. 53 m2. Aan de voorzijde bevindt zich het verkoopgedeelte van ca. 25 m2 met voorbereidingsruimte. Via de hal aan de zijkant is ook de opslagruimte/keuken te bereiken. De bedrijfsruimte is met de bestemming 'Centrum' geschikt als winkelruimte (detailhandel) of voor bezorg-/afhaalformules op het gebied van horeca. Serveren op locatie is niet toegestaan. De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik van een pokébowl-concept.

De bovenwoning
De bovenwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 50 m2 en een grote bergruimte op de vlizozolder. De woonkamer omvat het grootste gedeelte van de woning met ca. 30 m2 en recentelijk vernieuwde open keuken. De woning beschikt over één slaapkamer met ingebouwde kastruimte. Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich de recentelijk vernieuwde ensuite badkamer. De badkamer heeft een chique uitstraling en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel.

Locatie/Ligging 
Het beleggingspand ligt in de Gedempte Gracht, de hoofdwinkelstraat van Schagen. In deze straat bevinden zich diverse winkels en horeca-gelegenheden. Parkeren is gratis (blauwe zone).

Details
- Vraagprijs onroerend goed: € 415.000,- k.k.
- Huuropbrengst horecaruimte: € 18.000,- per jaar excl. BTW (er is sprake van een tijdelijke korting, waarover meer informatie beschikbaar is op aanvraag)
- Huuropbrengst woonruimte: € 9.540,- per jaar vrij van BTW
- Aanvaarding: in overleg

Details


Type Beleggingspand
Alternatief gebruik
Horecapand
Vraagprijs pand € 415.000,- K.K.
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 53 m2
Energielabel A
Adres Gedempte Gracht 7
Postcode 1741 GA
Plaats Schagen
Objectcode 1585
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.