Hart voor horeca

Veelgestelde vragen

Vraag:
Wat is de verkoopwaarde van horeca?

Antwoord:
Onderhandse verkoopwaarde horeca Het betreft hier een term die wordt gebruikt in horeca taxatie rapporten en betekent: De prijs, die bij...

Vraag:
Wat is horeca Goodwill?

Antwoord:
Goodwill in de horeca kent vele definities maar is het best te omschrijven als het verschil tussen de waarde van de inventaris/huurderbelang en de...

Vraag:
Wat behoort tot inventaris bij waardering van horeca?

Antwoord:
Uitleg horeca inventaris bij waardering horeca ( boekhoudkundig ook wel genoemd activa ) Inventaris betreft al hetgeen behorende tot de te...

Vraag:
Wat is een horecamakelaar?

Antwoord:
Een horecamakelaar is specialist in horecataxaties, advies en bemiddeling bij aankoop en verkoop van horecabedrijven. Horecabemiddeling is een...

Vraag:
Wat is een geldleningovereenkomst voor de horeca?

Antwoord:
Voor de financiering van horecabedrijven wordt regelmatig ook een deel gefinancierd door een particuliere investeerder. Soms is dit de verkoper,...

Vraag:
Wat is een horeca pachtcontract?

Antwoord:
Pacht is juridisch gezien geen correcte benoeming, maar in de volksmond wordt het huren van een horeca onderneming nog steeds pachten genoemd. Het...

Vraag:
Wat is een horeca huurcontract?

Antwoord:
Voor de verhuur van een horecapand is het belangrijk om de afspraken tussen huurder en verhuurder op de juiste wijze vast te stellen in een...

Vraag:
Wat is een horeca koopcontract?

Antwoord:
Voor de verkoop van een horeca onderneming maakt men gebruik van een horeca koopcontract met specifieke horecagerelateerde artikelen. Van Alkemare...

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.