Hart voor horeca

Snackbar Van Ree in winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn verkocht!

Familiebedrijf ‘Van Ree Patat’ bestaat al generaties lang en is door de jaren heen uitgegroeid tot een onmisbaar begrip in Hoorn en omstreken met in totaal 4 vestigingen, waarvan drie in Hoorn en één in Zwaag. De vestiging in winkelcentrum ‘de Huesmolen’ in Hoorn heeft daar ongeveer 14 jaar gezeten, tot het op 14 augustus 2023 verkocht is. Verkoper Benno van Ree had voor zijn gevoel één vestiging teveel in de stad en besloot de vestiging bij de Huesmolen bij Van Alkemare te koop te zetten.
 
Benno heeft de begeleiding van makelaar Joeri Peetoom tijdens het verkoopproces goed ervaren: “Hij heeft het heel professioneel gedaan en de samenwerking was goed.” Benno is tevreden over hoe de overdracht is verlopen. Benno heeft nu meer tijd om te focussen op de andere vestigingen van Van Ree: “We gaan kijken wat de toekomst ons brengt.”
 
De snackbar is verkocht aan familie Jin. Kangjian en zijn vrouw hebben beiden een lange tijd in de horeca gewerkt en waren nu klaar om de volgende stap te zetten en hun eigen horecazaak te beginnen. Via via hoorden ze dat de snackbar in de Huesmolen te koop stond en zochten ze de zaak op op de website van Van Alkemare. Na het volgen van de virtuele 3D-tour én een fysieke bezichtiging op locatie, waren ze erg enthousiast. De locatie van de snackbar in de Huesmolen sprak hun erg aan: een levendige plek in een winkelcentrum én vlakbij hun eigen huis, win-win. Tijd om hun interesse kenbaar te maken dus! De communicatie met Van Alkemare verliep met name via hun dochter Xiuwen: “Er waren veel partijen bij betrokken, waardoor de communicatie niet zo snel verliep. Daardoor was het wel een lang proces. We kregen wel netjes alle informatie per mail.” De communicatie tussen de verkoper, kopers en andere belanghebbenden verliep logischerwijs via makelaar Joeri Peetoom, die als verkopend makelaar werkzaam is voor opdrachtgever en verkoper Benno. In een transactie met veel belanghebbende partijen heeft de communicatie via een tussenpersoon mogelijk een enigszins vertragende werking, maar dit is echter wel de beste procedure voor een overzichtelijke en transparante transactie via een makelaar.
 
Komende weken gaat familie Jin eerst een paar dagen proef draaien in de snackbar met wat simpele snacks. Eind augustus gaan ze de zaak verbouwen en omtoveren tot een ‘Big Bread Kitchen’ vestiging. Big Bread Kitchen is een franchise-formule met een cafetaria- en lunchroomconcept. 4 september zal de officiële opening plaatsvinden en zijn gasten van harte welkom om de vernieuwde locatie te bezoeken! Op de website van www.bigbreadkitchen.nl kunt u meer lezen over het concept en op de website van www.bigbreadhoorn.nl kunt u de menukaart bekijken en online bestellingen plaatsen.
 
Wij wensen familie Jin veel succes toe met Big Bread Kitchen aan de Huesmolen en wij wensen Benno veel succes met zijn andere ‘Van Ree’ vestigingen!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Lunchroom Puur & Lekkerrr in Amstelveen is verkocht!

Op 14 juli is lunchroom Puur & Lekkerrr aan het Westwijkplein in Amstelveen succesvol...

Dorpsstraat 47 in Uithoorn verhuurd!

Halverwege februari 2023 kwam er aan Dorpsstraat 47 in Uithoorn een leegstaande horecaruimte...

Stroming in Heerhugowaard verkocht!

Restaurant Stroming Eten en Drinken van opdrachtgevers Kirsten Zoetelief en Wout Schröder is per...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.