Hart voor horeca

Over Ons

Van Alkemare Horecamakelaardij: Makelaars met hart voor horeca.

Wij zijn al bijna 40 jaar actief als horecamakelaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden. Daarnaast adviseren en begeleiden wij u graag bij het starten of optimaliseren van uw horecabedrijf. Ons werkgebied is Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland en Utrecht. 

Wij streven naar een persoonlijke dienstverlening met korte lijntjes en daadkracht. Maximaal resultaat, vertrouwen en een eerlijk advies staan hoog in het vaandelWij bieden u onmisbare informatie en ondersteuning, zodat u weloverwogen de juiste beslissingen kunnen maken.

Onbezorgd zaken doen en samen naar het beste resultaat! 

Van Alkemare Horecamakelaardij is in hart en nieren een familiebedrijf. In 1984 werd het bedrijf door Piet Zuurbier, die de oudste was van veertien kinderen, opgericht. In 1990 werd de makelaardij overgedragen aan zijn jongere broer Nico Zuurbier die het op zijn beurt in 2011 heeft overgedragen aan zijn zoon Nick Zuurbier. Inmiddels zijn wij met een team van acht enthousiaste mensen, iedere dag de ondernemers en de kansen in de horeca met elkaar aan het verbinden. Nog steeds op een betrokken manier, zoals u van een familiebedrijf mag verwachten.

U wilt als horecaondernemer het beste uit uzelf en uw bedrijf halen. Wij willen u daarbij helpen.​

Wij zetten ons gezamenlijke netwerk, kennis en jarenlange ervaring graag in om u te helpen uw doelen te bereiken. 


Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.