Over Ons
Over Van Alkemare Horecamakelaardij
Al bijna 40 jaar is Van Alkemare actief als horecamakelaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis en hebben wij een groot netwerk opgebouwd waar wij veelvuldig gebruik van maken.
Wij staan bekend om onze nuchtere, duidelijk onderbouwde en professionele werkwijze. Transparantie, persoonlijke dienstverlening en korte lijntjes hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig en streven ten alle tijde naar maximaal resultaat!
Onze voornaamste werkzaamheden liggen binnen het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Van restaurants tot hotels, cafés, strandpaviljoens, cafetaria’s, lunchrooms of casco horecaruimtes: wij zijn van alle markten binnen de horeca thuis. Wij adviseren en begeleiden u ook graag bij het starten of optimaliseren van uw horecabedrijf. Klik hier om al onze diensten te bekijken.
Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: wij zijn u graag van dienst!
Geschiedenis Van Alkemare: een familiebedrijf sinds 1984
Van Alkemare is een familiebedrijf in hart en nieren dat in 1984 is opgericht door Piet Zuurbier. Piet was de oudste van veertien kinderen. Horeca is altijd al een grote passie geweest binnen de familie Zuurbier, waarbij velen binnen verschillende generaties actief zijn (geweest) in het ondernemen of werken in de horeca.
In 1990 is Van Alkemare overgedragen aan Piet’s jongere broer Nico en sinds 2011 is Van Alkemare in handen van Nico’s zoon en de huidige eigenaar Nick Zuurbier. Inmiddels bestaat Van Alkemare al bijna 40 jaar, waarin het is uitgegroeid tot één van de grootste horecamakelaars van Nederland.
Wat ooit begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een volwaardig team van zeven medewerkers. Van een kleinschalige, lokale ondernemer is Van Alkemare uitgegroeid tot een regionale horecamakelaar met een portefeuille van Texel tot aan Utrecht.
Al bijna 40 jaar is Van Alkemare actief als horecamakelaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis en hebben wij een groot netwerk opgebouwd waar wij veelvuldig gebruik van maken.
Wij staan bekend om onze nuchtere, duidelijk onderbouwde en professionele werkwijze. Transparantie, persoonlijke dienstverlening en korte lijntjes hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig en streven ten alle tijde naar maximaal resultaat!
Onze voornaamste werkzaamheden liggen binnen het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Van restaurants tot hotels, cafés, strandpaviljoens, cafetaria’s, lunchrooms of casco horecaruimtes: wij zijn van alle markten binnen de horeca thuis. Wij adviseren en begeleiden u ook graag bij het starten of optimaliseren van uw horecabedrijf. Klik hier om al onze diensten te bekijken.
Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: wij zijn u graag van dienst!
Geschiedenis Van Alkemare: een familiebedrijf sinds 1984
Van Alkemare is een familiebedrijf in hart en nieren dat in 1984 is opgericht door Piet Zuurbier. Piet was de oudste van veertien kinderen. Horeca is altijd al een grote passie geweest binnen de familie Zuurbier, waarbij velen binnen verschillende generaties actief zijn (geweest) in het ondernemen of werken in de horeca.
In 1990 is Van Alkemare overgedragen aan Piet’s jongere broer Nico en sinds 2011 is Van Alkemare in handen van Nico’s zoon en de huidige eigenaar Nick Zuurbier. Inmiddels bestaat Van Alkemare al bijna 40 jaar, waarin het is uitgegroeid tot één van de grootste horecamakelaars van Nederland.
Wat ooit begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een volwaardig team van zeven medewerkers. Van een kleinschalige, lokale ondernemer is Van Alkemare uitgegroeid tot een regionale horecamakelaar met een portefeuille van Texel tot aan Utrecht.
Over Nick Zuurbier
Kort en krachtig
Sinds zijn zeventiende is Nick, naast zijn opleidingen en avondwerk in de horeca, werkzaam in de Horecamakelaardij. Hij is begonnen als de rechterhand van zijn vader en heeft van hem de praktijkkennis meegekregen. Door die ongefilterde praktijkkennis en de theoretische aanvulling van zijn opleidingen, kon hij snel zijn weg vinden in het vak. Inmiddels is hij sinds 2011 eigenaar van Van Alkemare. Voor de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden kunt u bij Nick terecht.
Wilt u Nick nóg beter leren kennen? Onderstaand volgen een aantal vragen met antwoorden van Nick.
Wat is jouw rol binnen het team?
Ik heb hier alle functies al een beetje gehad. Ik begon als assistent van mijn vader, waarna ik de binnendienst ging draaien en daarna ben ik steeds meer de buitendienst ingegroeid. Uiteindelijk was ik horecamakelaar en nam ik Elly aan om mijn binnendienst werkzaamheden te doen. Nu het bedrijf groter en complexer wordt, merk ik dat ik ook veel tijd kwijt ben aan interne processen, marketing, managen en het sturen van de koers van het bedrijf. Eigenlijk zijn die laatste zaken al een fulltime baan, maar ik zal nooit helemaal stoppen met makelen omdat ik daarmee contact hou met de markt en de mensen.
Wat vind jij interessant of leuk aan jouw vak?
Ik ben altijd erg geïnteresseerd in de denkwijzen, belangen en motivaties van mensen. We kennen allemaal de uitspraak “een kat in het nauw maakt gekke sprongen”, maar wat betekent dat in mijn vak? En welke zaken spelen er bij de verschillende partijen in een normaal onderhandelingstraject? Dat is vaak verschillend, maar je begint na veel jaren in dit vak daar wel steeds beter inzicht in te krijgen en terugkerende patronen te zien. Je leert mensen en gedrag (her)kennen.
Ik probeer me ook altijd in alle betrokken partijen te verplaatsen en te kijken hoe ik een situatie kan creëren die naar tevredenheid is van alle partijen. Dat helpt enorm bij mijn rol als makelaar / bemiddelaar, maar ook in mijn bedrijf bij het managen van personeelszaken, relatiebeheer of probleemoplossingen. Alle kanten van een verhaal bekijk ik rustig. Ik ben oprecht op zoek naar een interessante deal voor beide partijen en ik respecteer de verschillende meningen en uitgangspunten. Van daaruit probeer ik verbindingen te leggen. Ik probeer altijd iedereen tevreden te krijgen, zolang dat mijn opdrachtgever en doel niet benadeeld natuurlijk. Rekening houden met de belangen van een ander, hoeft niet in strijd te zijn met de belangen van mijn opdrachtgever. Een goede makelaar weet alle belangen slim samen te brengen. Mijn opdrachtgever zijn/haar belangen staan tenslotte altijd vooraan. Dat betekent niet dat ik maar klakkeloos alles doe wat mijn opdrachtgever wenst. Ik neem mijn opdrachtgever soms ook in bescherming, door hem of haar te wijzen op onverstandig of onrechtmatig handelen. Of ik wijs op een strategisch beter alternatief, die ik dankzij mijn ervaring kan aandragen. Ik ben er om opdrachtgevers te helpen het beste resultaat te behalen, door de informatie te verschaffen die zij nodig hebben om de juiste beslissingen te maken. Dat is ook soms zeggen wat ze niet willen horen. Het betekent ook niet dat ik constant op zoek ben naar compromissen. Het moet een aantrekkelijke deal zijn en we houden natuurlijk rekening met andere kansen in de markt. Soms kom je er dan gewoon niet uit. Dan ronden we netjes af en heeft het gewoon niet zo moeten zijn.
“De kunst is om een situatie te creëren, waarin iedereen zich kan vinden. Men onderschat soms wat hierbij komt kijken. Hoe een goed advies en begeleiding duizenden euro’s kan schelen, of net het verschil kan maken tussen wél of niet tot zaken komen.”
Wat vind je belangrijk in de werksfeer?
Een familiaire sfeer van ons kantoor is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Ik ben zelf erg gedreven en leergierig waar het gaat om specialistische kennis van het vak, dat verwacht ik ook van iedereen die hier werkt. Maar ik vind het daarom ook fijn om ervaringen te delen en om van elkaar te leren.
Hoe zie jij de toekomst?
Ik ben en blijf ambitieus en zie nog vele kansen voor het bedrijf. Ik houd van het laten groeien van mensen en probeer dat in mijn vak en in mijn bedrijf zoveel mogelijk te faciliteren. Ik vind het ook leuk (en als ondernemer belangrijk) om te innoveren, denk daarbij aan software binnen ons kantoor, maar ook in processen en werkwijzen. En dat dan wel zonder de persoonlijkheid en ziel van je bedrijf te verliezen. Het is fijn om echt een fundering te bouwen waarop we verder kunnen. Ik ben erg leergierig en gedreven als het gaat om specialistisch kennis voor uitvoering van het vak horecamakelaar én mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik lees daarom veel vakliteratuur maar sta ook graag dicht op gerenommeerde ondernemers om hun kennis en ervaringen te delen met de volgende generaties. Als jonge, enthousiaste ondernemer voel ik me betrokken bij starters die op het punt staan hun droom te verwezenlijken en probeer ik ze de tools, de kennis en het netwerk te geven om een succesvolle horecaondernemer te worden. Ik probeer zelf gewoon constant mijn onderneming en mijzelf als ondernemer verder te ontwikkelen en aan te (blijven) sluiten op de behoeftes en ontwikkelingen in de markt.
Kun je iets over je privé leven vertellen?
Zakelijk en privé zit ik in mijn tropentijd met kleine kinderen en zakelijke groei. Vrije tijd moet ik bewust forceren, anders is de verleiding om te werken altijd te groot. Probleem is dat ik werk ook heel leuk vind, dus serieus moeite moet doen om vrije tijd in te delen met dingen anders dan werk. Ik ben al een aantal jaar steeds meer aan het delegeren zodat ik de balans tussen werk en privé goed kan houden. Ik hou van mijn gezin, sporten en persoonlijke ontwikkeling. Ik denk dat ik de boel goed op de rit heb (ook mentaal) maar wat een ondernemer doet is mentale topsport dus daar "train" ik ook op verschillende manieren voor. En ondertussen probeer ik van alles maximaal te genieten en plezier te maken bij alles wat ik doe.
Sinds zijn zeventiende is Nick, naast zijn opleidingen en avondwerk in de horeca, werkzaam in de Horecamakelaardij. Hij is begonnen als de rechterhand van zijn vader en heeft van hem de praktijkkennis meegekregen. Door die ongefilterde praktijkkennis en de theoretische aanvulling van zijn opleidingen, kon hij snel zijn weg vinden in het vak. Inmiddels is hij sinds 2011 eigenaar van Van Alkemare. Voor de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden kunt u bij Nick terecht.
Wilt u Nick nóg beter leren kennen? Onderstaand volgen een aantal vragen met antwoorden van Nick.
Wat is jouw rol binnen het team?
Ik heb hier alle functies al een beetje gehad. Ik begon als assistent van mijn vader, waarna ik de binnendienst ging draaien en daarna ben ik steeds meer de buitendienst ingegroeid. Uiteindelijk was ik horecamakelaar en nam ik Elly aan om mijn binnendienst werkzaamheden te doen. Nu het bedrijf groter en complexer wordt, merk ik dat ik ook veel tijd kwijt ben aan interne processen, marketing, managen en het sturen van de koers van het bedrijf. Eigenlijk zijn die laatste zaken al een fulltime baan, maar ik zal nooit helemaal stoppen met makelen omdat ik daarmee contact hou met de markt en de mensen.
Wat vind jij interessant of leuk aan jouw vak?
Ik ben altijd erg geïnteresseerd in de denkwijzen, belangen en motivaties van mensen. We kennen allemaal de uitspraak “een kat in het nauw maakt gekke sprongen”, maar wat betekent dat in mijn vak? En welke zaken spelen er bij de verschillende partijen in een normaal onderhandelingstraject? Dat is vaak verschillend, maar je begint na veel jaren in dit vak daar wel steeds beter inzicht in te krijgen en terugkerende patronen te zien. Je leert mensen en gedrag (her)kennen.
Ik probeer me ook altijd in alle betrokken partijen te verplaatsen en te kijken hoe ik een situatie kan creëren die naar tevredenheid is van alle partijen. Dat helpt enorm bij mijn rol als makelaar / bemiddelaar, maar ook in mijn bedrijf bij het managen van personeelszaken, relatiebeheer of probleemoplossingen. Alle kanten van een verhaal bekijk ik rustig. Ik ben oprecht op zoek naar een interessante deal voor beide partijen en ik respecteer de verschillende meningen en uitgangspunten. Van daaruit probeer ik verbindingen te leggen. Ik probeer altijd iedereen tevreden te krijgen, zolang dat mijn opdrachtgever en doel niet benadeeld natuurlijk. Rekening houden met de belangen van een ander, hoeft niet in strijd te zijn met de belangen van mijn opdrachtgever. Een goede makelaar weet alle belangen slim samen te brengen. Mijn opdrachtgever zijn/haar belangen staan tenslotte altijd vooraan. Dat betekent niet dat ik maar klakkeloos alles doe wat mijn opdrachtgever wenst. Ik neem mijn opdrachtgever soms ook in bescherming, door hem of haar te wijzen op onverstandig of onrechtmatig handelen. Of ik wijs op een strategisch beter alternatief, die ik dankzij mijn ervaring kan aandragen. Ik ben er om opdrachtgevers te helpen het beste resultaat te behalen, door de informatie te verschaffen die zij nodig hebben om de juiste beslissingen te maken. Dat is ook soms zeggen wat ze niet willen horen. Het betekent ook niet dat ik constant op zoek ben naar compromissen. Het moet een aantrekkelijke deal zijn en we houden natuurlijk rekening met andere kansen in de markt. Soms kom je er dan gewoon niet uit. Dan ronden we netjes af en heeft het gewoon niet zo moeten zijn.
“De kunst is om een situatie te creëren, waarin iedereen zich kan vinden. Men onderschat soms wat hierbij komt kijken. Hoe een goed advies en begeleiding duizenden euro’s kan schelen, of net het verschil kan maken tussen wél of niet tot zaken komen.”
Wat vind je belangrijk in de werksfeer?
Een familiaire sfeer van ons kantoor is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Ik ben zelf erg gedreven en leergierig waar het gaat om specialistische kennis van het vak, dat verwacht ik ook van iedereen die hier werkt. Maar ik vind het daarom ook fijn om ervaringen te delen en om van elkaar te leren.
Hoe zie jij de toekomst?
Ik ben en blijf ambitieus en zie nog vele kansen voor het bedrijf. Ik houd van het laten groeien van mensen en probeer dat in mijn vak en in mijn bedrijf zoveel mogelijk te faciliteren. Ik vind het ook leuk (en als ondernemer belangrijk) om te innoveren, denk daarbij aan software binnen ons kantoor, maar ook in processen en werkwijzen. En dat dan wel zonder de persoonlijkheid en ziel van je bedrijf te verliezen. Het is fijn om echt een fundering te bouwen waarop we verder kunnen. Ik ben erg leergierig en gedreven als het gaat om specialistisch kennis voor uitvoering van het vak horecamakelaar én mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik lees daarom veel vakliteratuur maar sta ook graag dicht op gerenommeerde ondernemers om hun kennis en ervaringen te delen met de volgende generaties. Als jonge, enthousiaste ondernemer voel ik me betrokken bij starters die op het punt staan hun droom te verwezenlijken en probeer ik ze de tools, de kennis en het netwerk te geven om een succesvolle horecaondernemer te worden. Ik probeer zelf gewoon constant mijn onderneming en mijzelf als ondernemer verder te ontwikkelen en aan te (blijven) sluiten op de behoeftes en ontwikkelingen in de markt.
Kun je iets over je privé leven vertellen?
Zakelijk en privé zit ik in mijn tropentijd met kleine kinderen en zakelijke groei. Vrije tijd moet ik bewust forceren, anders is de verleiding om te werken altijd te groot. Probleem is dat ik werk ook heel leuk vind, dus serieus moeite moet doen om vrije tijd in te delen met dingen anders dan werk. Ik ben al een aantal jaar steeds meer aan het delegeren zodat ik de balans tussen werk en privé goed kan houden. Ik hou van mijn gezin, sporten en persoonlijke ontwikkeling. Ik denk dat ik de boel goed op de rit heb (ook mentaal) maar wat een ondernemer doet is mentale topsport dus daar "train" ik ook op verschillende manieren voor. En ondertussen probeer ik van alles maximaal te genieten en plezier te maken bij alles wat ik doe.
Over Elly Dekker
Kort en krachtig
Al sinds 2011 is Elly een spil waar het kantoor van Van Alkemare om draait. Van de telefoon aannemen tot nieuwsbrieven versturen, brochures opmaken, agendabeheer en de financiële administratie, Elly doet het graag. Met haar uitstekende kennis van de Nederlandse taal, haar humor, haar kennis van zaken en precisie maakt Elly echt het verschil als binnendienst medewerker. Heeft u vragen over het administratieve beheer en de lopende horecatransacties, dan kunt u bij Elly terecht.
Wilt u Elly nóg beter leren kennen? Onderstaand volgen een aantal vragen met antwoorden.
Wat is jouw rol binnen het team?
Oorspronkelijk ben ik aangenomen om in het familiebedrijf Van Alkemare eerst heel klein de basiszaken op kantoor aan te pakken. Ik was de eerste buiten de familie die er werkzaam was. Het was even wennen om, na ruim twintig jaar bij een grote verzekeringsmaatschappij te hebben gewerkt, zo klein verder te gaan. Het is niet met elkaar te vergelijken, maar ik heb me sindsdien onderdeel van de familie gevoeld.
Ik ben veel bezig met de algemene inkomende mail verwerken, binnenkomende telefoontjes aannemen, de agenda’s van de makelaars beheren, documenten opmaken, nieuwsbrieven versturen, dossiers opstarten, afsluiten en archiveren, brochures opmaken van nieuwe objecten, de financiële administratie en het administratieve beheer. Ik ben sterk in het controleren en aanpassen van lappen tekst. Goed en begrijpelijk Nederlands schrijven is belangrijk in de makelaardij en daarbij ben ik ook secuur en precies. Precies zijn is iets wat bij mij en mijn werk past.
Ik kan hier mezelf blijven ontwikkelen en ook andere mensen dingen leren. Daarin voel ik me ook echt gewaardeerd. Ook al is er voor alles een werkwijze vastgelegd binnen het bedrijf, ik krijg ook de ruimte om de dingen op mijn manier te doen. Ik heb het vertrouwen van Nick en hij weet dat het goedkomt. Daarnaast kan ik nog steeds alles aan hem vragen en van hem blijven leren. Van Alkemare is een klein bedrijf, maar we zijn groeiend en van alle leeftijden. Het is soms afwachten hoe het werkt, maar het gaat echt goed. Het is een mooie samenstelling van mensen.
“Ik ben echt iemand voor de binnendienst. Ik vind het heel fijn gestructureerd met het werk bezig te zijn waar ik verstand van heb. Werken in de binnendienst van de makelaardij doe ik daarom graag.”
Welke kernwaarde van Van Alkemare spreekt jou het meest aan?
Van de kernwaarden van Van Alkemare spreekt de kernwaarde "Wij zijn als familie" mij het meest aan.
Vanaf het begin af aan heb ik mij welkom gevoeld in het bedrijf. Waar ik eerst echt alleen met Nick en zijn ouders heb gewerkt kwamen daar later steeds meer werknemers “van buitenaf” bij. Het klikte eigenlijk snel met al mijn collega’s, er valt niemand ‘buiten de boot’ in dit bedrijf. Je kunt altijd wel je verhaal kwijt bij iemand, zowel privé als werkgericht. Er is altijd een luisterend oor dus ja het voelt als familie!
Kun je iets over je privé leven vertellen?
Ik werk drie dagen bij Van Alkemare en daarnaast zing ik in een projectkoor en ben ik souffleuse bij een toneelvereniging. Ik heb een passie voor zingen en muziek en zing ook graag op kantoor. Dit wordt niet altijd gewaardeerd, dus dan probeer ik me in te houden, hahaha. De ruimte voor humor, de fijne samenwerking met de collega’s en het plezier wat ik in mijn werk heb is waardoor ik iedere keer weer graag naar mijn werk ga.
Nick, wat kan jij tot slot nog zeggen over Elly en jullie samenwerking?
Elly was in 2011 de eerste medewerker die ik aannam, na de overname van het bedrijf van mijn vader op 01 januari dat jaar. Elly heeft dus samen met mij en mijn vader aan de fundering gestaan van wat Van Alkemare op dit moment is. De overname was natuurlijk een spannende stap, maar voor mij lang niet zo spannend als het aannemen van mijn eerste personeelslid. Je weet nooit of het klikt en als je een klein bedrijf hebt, zit je veel op elkaars lip en ben je erg afhankelijk van elkaar. Gelukkig bleek het een gouden zet. Ik ben nog steeds super blij met El en voel me trots en dankbaar als ik bedenk hoe we nu nog steeds met veel plezier samenwerken en hoe we samen op dit punt zijn gekomen.”
Al sinds 2011 is Elly een spil waar het kantoor van Van Alkemare om draait. Van de telefoon aannemen tot nieuwsbrieven versturen, brochures opmaken, agendabeheer en de financiële administratie, Elly doet het graag. Met haar uitstekende kennis van de Nederlandse taal, haar humor, haar kennis van zaken en precisie maakt Elly echt het verschil als binnendienst medewerker. Heeft u vragen over het administratieve beheer en de lopende horecatransacties, dan kunt u bij Elly terecht.
Wilt u Elly nóg beter leren kennen? Onderstaand volgen een aantal vragen met antwoorden.
Wat is jouw rol binnen het team?
Oorspronkelijk ben ik aangenomen om in het familiebedrijf Van Alkemare eerst heel klein de basiszaken op kantoor aan te pakken. Ik was de eerste buiten de familie die er werkzaam was. Het was even wennen om, na ruim twintig jaar bij een grote verzekeringsmaatschappij te hebben gewerkt, zo klein verder te gaan. Het is niet met elkaar te vergelijken, maar ik heb me sindsdien onderdeel van de familie gevoeld.
Ik ben veel bezig met de algemene inkomende mail verwerken, binnenkomende telefoontjes aannemen, de agenda’s van de makelaars beheren, documenten opmaken, nieuwsbrieven versturen, dossiers opstarten, afsluiten en archiveren, brochures opmaken van nieuwe objecten, de financiële administratie en het administratieve beheer. Ik ben sterk in het controleren en aanpassen van lappen tekst. Goed en begrijpelijk Nederlands schrijven is belangrijk in de makelaardij en daarbij ben ik ook secuur en precies. Precies zijn is iets wat bij mij en mijn werk past.
Ik kan hier mezelf blijven ontwikkelen en ook andere mensen dingen leren. Daarin voel ik me ook echt gewaardeerd. Ook al is er voor alles een werkwijze vastgelegd binnen het bedrijf, ik krijg ook de ruimte om de dingen op mijn manier te doen. Ik heb het vertrouwen van Nick en hij weet dat het goedkomt. Daarnaast kan ik nog steeds alles aan hem vragen en van hem blijven leren. Van Alkemare is een klein bedrijf, maar we zijn groeiend en van alle leeftijden. Het is soms afwachten hoe het werkt, maar het gaat echt goed. Het is een mooie samenstelling van mensen.
“Ik ben echt iemand voor de binnendienst. Ik vind het heel fijn gestructureerd met het werk bezig te zijn waar ik verstand van heb. Werken in de binnendienst van de makelaardij doe ik daarom graag.”
Welke kernwaarde van Van Alkemare spreekt jou het meest aan?
Van de kernwaarden van Van Alkemare spreekt de kernwaarde "Wij zijn als familie" mij het meest aan.
Vanaf het begin af aan heb ik mij welkom gevoeld in het bedrijf. Waar ik eerst echt alleen met Nick en zijn ouders heb gewerkt kwamen daar later steeds meer werknemers “van buitenaf” bij. Het klikte eigenlijk snel met al mijn collega’s, er valt niemand ‘buiten de boot’ in dit bedrijf. Je kunt altijd wel je verhaal kwijt bij iemand, zowel privé als werkgericht. Er is altijd een luisterend oor dus ja het voelt als familie!
Kun je iets over je privé leven vertellen?
Ik werk drie dagen bij Van Alkemare en daarnaast zing ik in een projectkoor en ben ik souffleuse bij een toneelvereniging. Ik heb een passie voor zingen en muziek en zing ook graag op kantoor. Dit wordt niet altijd gewaardeerd, dus dan probeer ik me in te houden, hahaha. De ruimte voor humor, de fijne samenwerking met de collega’s en het plezier wat ik in mijn werk heb is waardoor ik iedere keer weer graag naar mijn werk ga.
Nick, wat kan jij tot slot nog zeggen over Elly en jullie samenwerking?
Elly was in 2011 de eerste medewerker die ik aannam, na de overname van het bedrijf van mijn vader op 01 januari dat jaar. Elly heeft dus samen met mij en mijn vader aan de fundering gestaan van wat Van Alkemare op dit moment is. De overname was natuurlijk een spannende stap, maar voor mij lang niet zo spannend als het aannemen van mijn eerste personeelslid. Je weet nooit of het klikt en als je een klein bedrijf hebt, zit je veel op elkaars lip en ben je erg afhankelijk van elkaar. Gelukkig bleek het een gouden zet. Ik ben nog steeds super blij met El en voel me trots en dankbaar als ik bedenk hoe we nu nog steeds met veel plezier samenwerken en hoe we samen op dit punt zijn gekomen.”
Over Floris Kuipers
Kort en krachtig
De functie van horecamakelaar is Floris op het lijf geschreven. Al sinds zijn 12e is hij werkzaam geweest in de horeca en gedurende de jaren heeft hij een grote passie voor de horeca ontwikkeld. Het was voor hem dan ook een logische keuze om een studie te gaan volgen aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden, waar hij voor het eerst kennis maakte met de horecamakelaardij. Na zijn studie heeft hij verschillende salesfuncties in de horeca gehad, maar zijn interesse in de horecamakelaardij bleef altijd aanwezig. Toen Floris in dienst kwam bij Van Alkemare heeft hij alle facetten van het vak zich eigen gemaakt en vanaf heden is hij fulltime werkzaam als horecamakelaar.
Wilt u Floris nóg beter leren kennen? Onderstaand volgen een aantal vragen met antwoorden.
Wat is jouw rol binnen het team?
Als horecamakelaar heb ik een veelzijdige functie. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment doe ik een bezichtiging op locatie met een geïnteresseerde kandidaat en het andere moment ben ik op kantoor bezig met het opstellen van contracten. Als horecamakelaar ben ik het aanspreekpunt voor de verkoper of verhuurder, met wie ik gedurende het verkooptraject nauw contact onderhoudt over alle ontwikkelingen. Anderzijds ben ik ook contactpersoon voor alle vragen van geïnteresseerde kandidaten en behartigen we ook regelmatig de aankopende of aanhurende partij. Ik vind het belangrijk en leuk om bewust te zijn van die verschillende rollen en belangen en daar rekening mee te houden tijdens mijn werk.
Als echte sales enthousiast vind ik het leuk om met verschillende mensen in gesprek te gaan over hun plannen met een bepaald object dat wij in de verkoop hebben, om daar over mee te denken, een rondleiding te geven en kansen te benadrukken. En aan de andere kant onze opdrachtgever blij te maken met het vinden van de juiste kandidaten voor het object. Die wisselwerking daartussen vind ik heel mooi.
Ik ben al sinds ik 12 ben werkzaam in de horeca. Ik heb een voorliefde voor eten en drinken. Ik heb een Italiaanse stiefvader gehad die mij letterlijk met de paplepel lekker eten en uiteindelijk ook lekkere wijnen heeft leren eten en drinken. Mijn leven is eigenlijk horeca en eten en drinken. Ik vind het ook heel erg leuk dat ik nu in panden rondloop voor de verkoop of verhuur, waar ik vroeger zelf kwam om te eten, drinken of uitgaan. Als ik in een horecapand kom, kan ik goed bedenken welke horecaformules er mogelijk zouden kunnen zijn. Ik vind het leuk om in contact te staan met mensen en mee te denken met kandidaten die misschien nog niet helemaal weten wat ze er in willen. Als je ze iets moois kan bieden is dat helemaal mooi.
Welke kernwaarde van Van Alkemare spreekt jou het meeste aan?
Ik vind eerlijk, nuchter en transparant zaken doen een belangrijke kernwaarde. Ik vind niet dat je informatie moet achterhouden. Ik denk ook dat je met eerlijk zakendoen het verst komt. Ook vind ik “wij zijn geïnteresseerd, betrokken en leergierig” een belangrijke kernwaarde. Ik ben zelf heel erg leergierig en dat zoek ik ook in alles. Ik zoek altijd een uitdaging voor mezelf om iets bij te leren of een stapje verder te kunnen zetten. Dat spreekt mij ook heel erg aan.
Kun je iets over je privé leven vertellen?
Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn, dus ik ben altijd wel omringd door familie en vrienden. Vaak gaat dat gepaard met lekker eten en drinken. Ik heb een hele culinaire familie en ook mijn schoonfamilie is erg culinair ingesteld. We gaan vaak lekker koken met goede wijn erbij, leuke gesprekken en spelletjes spelen. Daarnaast moet al dat lekkere eten ook gecompenseerd worden. Ik ben erg fan van allerlei verschillende soorten sporten. Daar komt ook weer in terug dat ik leergierig ben en hou van verschillende, nieuwe dingen. Ik tennis, heb vroeger gejudood, ik doe aan fitness, padellen en jongleren. Ik vind alles dat ik aan kan pakken leuk om te doen. Dat doe ik ook graag met vrienden en familie. Voor mij zou een ideale dag bestaan uit: in de ochtend sporten met vrienden, dan naar vrienden toe om lekker te gaan koken en ’s avonds lekker te gaan eten met een goed glas wijn.
Nick, wat kan jij tot slot nog zeggen over Floris en jullie samenwerking?
Floris is een enthousiaste, betrokken gozer met een oprechte passie voor horeca. Dat komt goed uit, want dat is ook wel nodig met zijn werk. Een horecamakelaar moet met horecaondernemers kunnen “levelen”, weten wat er speelt in de markt en wat de ondernemers bezighoudt. Daar is een oprechte interesse in horeca voor nodig en dat heeft hij. Ook is hij prettig in omgang, wat ook erg belangrijk is. De theorie van ons vak kan ik iemand aanleren, maar strategische inzichten en de juiste omgang met mensen en situaties zijn een stuk moeilijker aan te leren. Dat moet er eigenlijk al in zitten en dat is bij Floris het geval. Dan is het voor de rest alleen nog “meters maken” en ervaring en kennis opdoen. Dat is hard werken, maar het is mooi om te aanschouwen hoe duidelijk hij weet waar hij naartoe wil en daar vol voor gaat. Ik kijk ernaar uit om hem verder te helpen groeien en werk nu al heel prettig met hem samen. Floris is een waardevolle collega die nog heel veel horecaondernemers goed en met veel enthousiasme gaat bijstaan!
De functie van horecamakelaar is Floris op het lijf geschreven. Al sinds zijn 12e is hij werkzaam geweest in de horeca en gedurende de jaren heeft hij een grote passie voor de horeca ontwikkeld. Het was voor hem dan ook een logische keuze om een studie te gaan volgen aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden, waar hij voor het eerst kennis maakte met de horecamakelaardij. Na zijn studie heeft hij verschillende salesfuncties in de horeca gehad, maar zijn interesse in de horecamakelaardij bleef altijd aanwezig. Toen Floris in dienst kwam bij Van Alkemare heeft hij alle facetten van het vak zich eigen gemaakt en vanaf heden is hij fulltime werkzaam als horecamakelaar.
Wilt u Floris nóg beter leren kennen? Onderstaand volgen een aantal vragen met antwoorden.
Wat is jouw rol binnen het team?
Als horecamakelaar heb ik een veelzijdige functie. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment doe ik een bezichtiging op locatie met een geïnteresseerde kandidaat en het andere moment ben ik op kantoor bezig met het opstellen van contracten. Als horecamakelaar ben ik het aanspreekpunt voor de verkoper of verhuurder, met wie ik gedurende het verkooptraject nauw contact onderhoudt over alle ontwikkelingen. Anderzijds ben ik ook contactpersoon voor alle vragen van geïnteresseerde kandidaten en behartigen we ook regelmatig de aankopende of aanhurende partij. Ik vind het belangrijk en leuk om bewust te zijn van die verschillende rollen en belangen en daar rekening mee te houden tijdens mijn werk.
Als echte sales enthousiast vind ik het leuk om met verschillende mensen in gesprek te gaan over hun plannen met een bepaald object dat wij in de verkoop hebben, om daar over mee te denken, een rondleiding te geven en kansen te benadrukken. En aan de andere kant onze opdrachtgever blij te maken met het vinden van de juiste kandidaten voor het object. Die wisselwerking daartussen vind ik heel mooi.
Ik ben al sinds ik 12 ben werkzaam in de horeca. Ik heb een voorliefde voor eten en drinken. Ik heb een Italiaanse stiefvader gehad die mij letterlijk met de paplepel lekker eten en uiteindelijk ook lekkere wijnen heeft leren eten en drinken. Mijn leven is eigenlijk horeca en eten en drinken. Ik vind het ook heel erg leuk dat ik nu in panden rondloop voor de verkoop of verhuur, waar ik vroeger zelf kwam om te eten, drinken of uitgaan. Als ik in een horecapand kom, kan ik goed bedenken welke horecaformules er mogelijk zouden kunnen zijn. Ik vind het leuk om in contact te staan met mensen en mee te denken met kandidaten die misschien nog niet helemaal weten wat ze er in willen. Als je ze iets moois kan bieden is dat helemaal mooi.
Welke kernwaarde van Van Alkemare spreekt jou het meeste aan?
Ik vind eerlijk, nuchter en transparant zaken doen een belangrijke kernwaarde. Ik vind niet dat je informatie moet achterhouden. Ik denk ook dat je met eerlijk zakendoen het verst komt. Ook vind ik “wij zijn geïnteresseerd, betrokken en leergierig” een belangrijke kernwaarde. Ik ben zelf heel erg leergierig en dat zoek ik ook in alles. Ik zoek altijd een uitdaging voor mezelf om iets bij te leren of een stapje verder te kunnen zetten. Dat spreekt mij ook heel erg aan.
Kun je iets over je privé leven vertellen?
Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn, dus ik ben altijd wel omringd door familie en vrienden. Vaak gaat dat gepaard met lekker eten en drinken. Ik heb een hele culinaire familie en ook mijn schoonfamilie is erg culinair ingesteld. We gaan vaak lekker koken met goede wijn erbij, leuke gesprekken en spelletjes spelen. Daarnaast moet al dat lekkere eten ook gecompenseerd worden. Ik ben erg fan van allerlei verschillende soorten sporten. Daar komt ook weer in terug dat ik leergierig ben en hou van verschillende, nieuwe dingen. Ik tennis, heb vroeger gejudood, ik doe aan fitness, padellen en jongleren. Ik vind alles dat ik aan kan pakken leuk om te doen. Dat doe ik ook graag met vrienden en familie. Voor mij zou een ideale dag bestaan uit: in de ochtend sporten met vrienden, dan naar vrienden toe om lekker te gaan koken en ’s avonds lekker te gaan eten met een goed glas wijn.
Nick, wat kan jij tot slot nog zeggen over Floris en jullie samenwerking?
Floris is een enthousiaste, betrokken gozer met een oprechte passie voor horeca. Dat komt goed uit, want dat is ook wel nodig met zijn werk. Een horecamakelaar moet met horecaondernemers kunnen “levelen”, weten wat er speelt in de markt en wat de ondernemers bezighoudt. Daar is een oprechte interesse in horeca voor nodig en dat heeft hij. Ook is hij prettig in omgang, wat ook erg belangrijk is. De theorie van ons vak kan ik iemand aanleren, maar strategische inzichten en de juiste omgang met mensen en situaties zijn een stuk moeilijker aan te leren. Dat moet er eigenlijk al in zitten en dat is bij Floris het geval. Dan is het voor de rest alleen nog “meters maken” en ervaring en kennis opdoen. Dat is hard werken, maar het is mooi om te aanschouwen hoe duidelijk hij weet waar hij naartoe wil en daar vol voor gaat. Ik kijk ernaar uit om hem verder te helpen groeien en werk nu al heel prettig met hem samen. Floris is een waardevolle collega die nog heel veel horecaondernemers goed en met veel enthousiasme gaat bijstaan!
Over Taco Langereis
Kort en krachtig
Als u ons belt of mailt, krijgt u vaak reactie van Taco. Als u ons opdracht geeft om uw horecazaak of pand te kopen, maakt Taco meestal de foto’s. Taco is namelijk de rechterhand van onze makelaars en staat veel in contact met mensen. Hij is een nuchter, eerlijk persoon met oog voor detail. Jong, maar snel lerend en gedreven. Iemand met de juiste mentaliteit. Hij komt uit het pittoreske Nibbixwoud en is een rustig, gezellig en sociaal persoon te noemen. Hij houdt ervan om mensen te helpen en helpt daarom binnen zijn functie zijn collega’s en opdrachtgevers graag.
Wat is jouw rol binnen het team?
Mijn functie is assistent-makelaar en dat komt neer op een functie met zowel binnen- als buitendienst werkzaamheden. Ik ondersteun daarbij voornamelijk de makelaars, bijvoorbeeld door op kantoor afspraken in te plannen, mails te verwerken, brochures te maken en dossiers te beheren. De buitendienst werkzaamheden zijn bijvoorbeeld foto’s maken op locatie, inventarislijsten opmaken en bezichtigingen doen. Een hele veelzijdige baan en ik vind het heerlijk dat ik dus niet alleen op kantoor zit, maar er ook veel op uit ga. Ik hou ook gewoon van contact met mensen en kijken hoe ik hen kan helpen. Vroeger wilde ik woningmakelaar worden, omdat ik mensen dan kon helpen bij het vinden van een droomhuis. Ik wist toen nog niet van het bestaan van horecamakelaars af, maar ik kan nu mensen helpen met het realiseren van een andere droom: een eigen horecazaak. En de huiselijke sfeer, vind je ook in de prachtige horecabedrijven die wij verkopen. Ik wil die bedrijven ook echt eer aandoen en goed overbrengen, met mooie foto’s, brochures en online presentaties.
Welke kernwaarde van Van Alkemare spreekt jou het meest aan?
Ik denk dat “Nuchter, transparant en eerlijk zakendoen” mij het meest aanspreekt. Het stigma van makelaars is dat ze een beetje “glad” zijn en alles doen voor “de sale”. Dat is bij ons echt niet zo. Ik zou dat ook niet kunnen. Vertrouwen en eerlijkheid vind ik heel belangrijk, ook in privé. Dat maakt mij automatisch ook nuchter van aard en dat geldt voor iedereen hier wel. Heel veel bedrijven zeggen “een persoonlijke en informele sfeer te hebben”, maar dat is hier ook echt zo. Ik heb hier leuke collega’s en we doen serieus ons werk, maar maken dingen niet onnodig ingewikkeld of formeel. We helpen elkaar waar nodig en zijn flexibel. En we willen gewoon samen zo goed mogelijk horeca ondernemers helpen met het verkopen of aankopen van een horeca locatie die past bij hun wensen. Daar hoeven we niet de gladde makelaar voor uit te hangen. We moeten juist een connectie maken met de mensen, achterhalen wat ze zoeken, meedenken en transparant sparren over waarom een locatie wel of niet zou kunnen passen.
Kun je me iets over jouw privéleven vertellen?
Ik woon in Nibbixwoud bij mijn moeder en stiefvader. Mijn zus is al uit huis, maar die komt nog regelmatig langs en ik heb gewoon een hele fijne familie. Ik hou verder van de dorpse omgeving waar ik woon, maar ik ben ook graag in de stad te vinden. Ik hou van sporten om het spelelement, zoals voetbal, padel, volleybal en golf. En ik doe veel online racing. Ik ben ook echt een beetje een “gamer”. Stuur, racestoel, alles erop en eraan. Ik was vroeger ook wel een beetje introvert te noemen, dat past wel een beetje bij dat plaatje. Tegenwoordig heb ik juist ook graag contact met mensen. Niemand zal mij waarschijnlijk nog introvert noemen, omdat ik veel onder de mensen ben en niet verlegen ben of dergelijke. Maar ik kan nog steeds goed alleen zijn en geniet daar dus ook wel van.
Nick, wat kan jij tot slot nog zeggen over Taco en jullie samenwerking?
Ik had enige tijd terug een vacature waar Taco op solliciteerde. Hij had alleen geen ervaring en was jong waardoor ik het toen even niet aandurfde om met hem een ontwikkelingsproces in te gaan. Zo iemand verdient wel de juiste aandacht en dat kon ik hem toen niet geven. Hij bleef alleen wel hangen in mijn gedachten. Ik had namelijk het gevoel daarmee een goeie gozer af te wijzen. Iemand die wél heel goed bij ons team zou passen. Toen er later wat meer ruimte ontstond om hem in te werken en ik hem een passende functie kon aanbieden, heb ik hem benaderd en gevraagd of hij nog interesse had. Hij was intussen in afronding van zijn opleiding (KRMT makelaar) en was super enthousiast. Het was voor ons beiden een beetje een gok, maar ik kan zeggen dat ik nog steeds enorm blij ben dat we die gok hebben genomen. Taco is namelijk super betrokken, een harde werker en enorm gedreven om zich dit vak eigen te maken. Wat hij mist in kennis of ervaring, compenseert hij door snel te leren en zich erin vast te bijten. Hij is gedetailleerd en perfectionistisch dus hij heeft ook begrip voor mijn muggenzifterij, wat voor ons beiden erg fijn is hahaha! Voor nu is Taco mijn ideale rechterhand en ik ben benieuwd wat onze samenwerking nog gaat brengen!
Als u ons belt of mailt, krijgt u vaak reactie van Taco. Als u ons opdracht geeft om uw horecazaak of pand te kopen, maakt Taco meestal de foto’s. Taco is namelijk de rechterhand van onze makelaars en staat veel in contact met mensen. Hij is een nuchter, eerlijk persoon met oog voor detail. Jong, maar snel lerend en gedreven. Iemand met de juiste mentaliteit. Hij komt uit het pittoreske Nibbixwoud en is een rustig, gezellig en sociaal persoon te noemen. Hij houdt ervan om mensen te helpen en helpt daarom binnen zijn functie zijn collega’s en opdrachtgevers graag.
Wat is jouw rol binnen het team?
Mijn functie is assistent-makelaar en dat komt neer op een functie met zowel binnen- als buitendienst werkzaamheden. Ik ondersteun daarbij voornamelijk de makelaars, bijvoorbeeld door op kantoor afspraken in te plannen, mails te verwerken, brochures te maken en dossiers te beheren. De buitendienst werkzaamheden zijn bijvoorbeeld foto’s maken op locatie, inventarislijsten opmaken en bezichtigingen doen. Een hele veelzijdige baan en ik vind het heerlijk dat ik dus niet alleen op kantoor zit, maar er ook veel op uit ga. Ik hou ook gewoon van contact met mensen en kijken hoe ik hen kan helpen. Vroeger wilde ik woningmakelaar worden, omdat ik mensen dan kon helpen bij het vinden van een droomhuis. Ik wist toen nog niet van het bestaan van horecamakelaars af, maar ik kan nu mensen helpen met het realiseren van een andere droom: een eigen horecazaak. En de huiselijke sfeer, vind je ook in de prachtige horecabedrijven die wij verkopen. Ik wil die bedrijven ook echt eer aandoen en goed overbrengen, met mooie foto’s, brochures en online presentaties.
Welke kernwaarde van Van Alkemare spreekt jou het meest aan?
Ik denk dat “Nuchter, transparant en eerlijk zakendoen” mij het meest aanspreekt. Het stigma van makelaars is dat ze een beetje “glad” zijn en alles doen voor “de sale”. Dat is bij ons echt niet zo. Ik zou dat ook niet kunnen. Vertrouwen en eerlijkheid vind ik heel belangrijk, ook in privé. Dat maakt mij automatisch ook nuchter van aard en dat geldt voor iedereen hier wel. Heel veel bedrijven zeggen “een persoonlijke en informele sfeer te hebben”, maar dat is hier ook echt zo. Ik heb hier leuke collega’s en we doen serieus ons werk, maar maken dingen niet onnodig ingewikkeld of formeel. We helpen elkaar waar nodig en zijn flexibel. En we willen gewoon samen zo goed mogelijk horeca ondernemers helpen met het verkopen of aankopen van een horeca locatie die past bij hun wensen. Daar hoeven we niet de gladde makelaar voor uit te hangen. We moeten juist een connectie maken met de mensen, achterhalen wat ze zoeken, meedenken en transparant sparren over waarom een locatie wel of niet zou kunnen passen.
Kun je me iets over jouw privéleven vertellen?
Ik woon in Nibbixwoud bij mijn moeder en stiefvader. Mijn zus is al uit huis, maar die komt nog regelmatig langs en ik heb gewoon een hele fijne familie. Ik hou verder van de dorpse omgeving waar ik woon, maar ik ben ook graag in de stad te vinden. Ik hou van sporten om het spelelement, zoals voetbal, padel, volleybal en golf. En ik doe veel online racing. Ik ben ook echt een beetje een “gamer”. Stuur, racestoel, alles erop en eraan. Ik was vroeger ook wel een beetje introvert te noemen, dat past wel een beetje bij dat plaatje. Tegenwoordig heb ik juist ook graag contact met mensen. Niemand zal mij waarschijnlijk nog introvert noemen, omdat ik veel onder de mensen ben en niet verlegen ben of dergelijke. Maar ik kan nog steeds goed alleen zijn en geniet daar dus ook wel van.
Nick, wat kan jij tot slot nog zeggen over Taco en jullie samenwerking?
Ik had enige tijd terug een vacature waar Taco op solliciteerde. Hij had alleen geen ervaring en was jong waardoor ik het toen even niet aandurfde om met hem een ontwikkelingsproces in te gaan. Zo iemand verdient wel de juiste aandacht en dat kon ik hem toen niet geven. Hij bleef alleen wel hangen in mijn gedachten. Ik had namelijk het gevoel daarmee een goeie gozer af te wijzen. Iemand die wél heel goed bij ons team zou passen. Toen er later wat meer ruimte ontstond om hem in te werken en ik hem een passende functie kon aanbieden, heb ik hem benaderd en gevraagd of hij nog interesse had. Hij was intussen in afronding van zijn opleiding (KRMT makelaar) en was super enthousiast. Het was voor ons beiden een beetje een gok, maar ik kan zeggen dat ik nog steeds enorm blij ben dat we die gok hebben genomen. Taco is namelijk super betrokken, een harde werker en enorm gedreven om zich dit vak eigen te maken. Wat hij mist in kennis of ervaring, compenseert hij door snel te leren en zich erin vast te bijten. Hij is gedetailleerd en perfectionistisch dus hij heeft ook begrip voor mijn muggenzifterij, wat voor ons beiden erg fijn is hahaha! Voor nu is Taco mijn ideale rechterhand en ik ben benieuwd wat onze samenwerking nog gaat brengen!
Over Nico Zuurbier
De meeste mensen die Van Alkemare al een tijdje kennen, kennen Nico Zuurbier ook. Hij is immers van 1990 tot 2011 eigenaar geweest van Van Alkemare. In 2011 heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Nick, de huidige eigenaar van Van Alkemare. Nico zijn werkzaamheden binnen het bedrijf stopten echter niet: nog ruim 10 jaar – tot 2022 – heeft Nico de rol van ervaren horecamakelaar en adviseur vervult. Vanaf eind 2022 heeft Nico zijn werkzaamheden binnen Van Alkemare officieel neergelegd, om zich zo volledig te kunnen richten op andere activiteiten zoals investeren in vastgoed, participaties in andere bedrijven en advisering en ondersteuning van ondernemers. Dat laatste zal hij sporadisch en op speciaal verzoek voor relaties Van Alkemare blijven doen, maar in de basis staat de rest van het voltallige team aan makelaars & binnendienst-medewerkers voor u klaar.
Wij zijn 100% horecamakelaar
Wij zijn duidelijk & onderbouwd
Wij werken resultaatgericht aan het succes van onze opdrachtgevers
Wij zijn geïnteresseerd, betrokken en leergierig
Wij staan voor nuchter, transparant en eerlijk zakendoen
Wij kijken verder dan vandaag
Wij zijn 100% onszelf en laten ook anderen in hun waarde
Wij doen waar we goed in zijn en laten de rest over aan anderen
Wij bieden de benodigde informatie zodat onze opdrachtgevers weloverwogen de juiste beslissingen kunnen nemen
Van oorsprong een familiebedrijf, altijd als familie
Contact
Direct contact
Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?
Horecamakelaar:
Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
0226-343220
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!