Hart voor horeca

Over Ons

Over Van Alkemare Horecamakelaardij

Al bijna 40 jaar is Van Alkemare actief als horecamakelaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis en hebben wij een groot netwerk opgebouwd waar wij veelvuldig gebruik van maken.

Wij staan bekend om onze nuchtere, duidelijk onderbouwde en professionele werkwijze. Transparantie, persoonlijke dienstverlening en korte lijntjes hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig en streven ten alle tijden naar maximaal resultaat!

Onze voornaamste werkzaamheden liggen binnen het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Van restaurants tot hotels, cafés, strandpaviljoens, cafetaria’s, lunchrooms of casco horecaruimtes: wij zijn van alle markten binnen de horeca thuis. Wij adviseren en begeleiden u ook graag bij het starten of optimaliseren van uw horecabedrijf. Klik hier om al onze diensten te bekijken.

Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: wij zijn u graag van dienst!

Geschiedenis Van Alkemare: een familiebedrijf sinds 1984

Van Alkemare is een familiebedrijf in hart en nieren dat in 1984 is opgericht door Piet Zuurbier. Piet was de oudste van veertien kinderen. Horeca is altijd al een grote passie geweest binnen de familie Zuurbier, waarbij velen binnen verschillende generaties actief zijn (geweest) in het ondernemen of werken in de horeca.

In 1990 is Van Alkemare overgedragen aan Piet’s jongere broer Nico en sinds 2011 is Van Alkemare in handen van Nico’s zoon en de huidige eigenaar Nick Zuurbier. Inmiddels bestaat Van Alkemare al bijna 40 jaar, waarin het is uitgegroeid tot één van de grootste horecamakelaars van Nederland.

Wat ooit begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een volwaardig team van zeven medewerkers. Van een kleinschalige, lokale ondernemer is Van Alkemare uitgegroeid tot een regionale horecamakelaar met een portefeuille van Texel tot aan Utrecht.


Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.