Hart voor horeca

Horecapand verhuren

Van Alkemare Horecamakelaardij is u graag van dienst bij de verhuur van uw horecapand(en). Hierbij kunt u denken aan het verhuren van casco horecalocaties of volledig ingerichte locaties met eventuele overnamesom voor het in het onroerend goed gevestigd bedrijf of inventaris.

Samengevat bieden wij u:
 
 • De mogelijkheid om uw horecapand te verhuren op basis van No Cure, No Pay. Dit betekent dat wij u pas courtage rekenen bij resultaat.
   
 • Direct toegang tot een zeer groot horeca netwerk bestaande uit vastgoedbeleggers, investeerders, horecaondernemers, leveranciers, brouwerijen, speelautomaten exploitanten en andere relevante marktpartijen. Allen worden op de hoogte gesteld van de verhuur van uw horecapand.
   
 • Inzage in het verkooptraject en ontwikkelingen middels een online dossier. Hier kunt u inloggen en realtime meekijken naar de resultaten van onze activiteiten en statistieken van uw aanbodpagina.
   
 • Unieke doelgerichte kanalen om snel en professioneel uw horecapand in de markt aan te bieden, onder andere via onze eigen website met maandelijks duizenden horeca ondernemers die de site bezoeken. Daarnaast gebruiken wij verschillende horeca aanbod sites (zoals Funda in Business), plaatsen wij uw horecapand in relevante printmedia zoals horecavizier en versturen wij een nieuwsbrief naar de duizenden horeca ondernemers, beleggers en overige relaties in ons zoekersysteem.
   
 • Toegang tot een landelijk en zelfs internationaal netwerk om uw horecapand te huur aan te bieden. Van Alkemare Horecamakelaardij is namelijk actief in het werkgebied Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland maar beschikt over een landelijk (en zelfs internationaal) bereik via diverse online kanalen en ons netwerk. 
   
 • Uw persoonlijke horecamakelaar die uw belangen van A tot Z behartigt. Een makelaar die constant overleg met u houdt en u oprecht en eerlijk blijft adviseren gedurende het verkooptraject zodat u de volledige controle behoudt en weloverwogen uw beslissingen kunt maken. 
Wij maken graag voor u een offerte op maat voorzien van een vrijblijvende huurwaarde indicatie en een op maat gemaakt advies voor verhuur.

Werkwijze

Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking. In een vervolgtraject wordt in overleg met u een “werkwijze” bepaald. U bepaalt als opdrachtgever dus op welke wijze uw horecapand wordt aangeboden,  welke teksten en foto’s zullen worden gebruikt, welke marketing kanalen zullen worden gebruikt en welke informatie uw persoonlijke horecamakelaar mag verstrekken aan kandidaten.

Huurcontract

Het huurcontract wordt door uw persoonlijke horecamakelaar van Van Alkemare samengesteld en is volledig toegespitst op de situatie en actuele wetgeving. Onze horeca huurcontracten bevatten tevens door Van Alkemare ontwikkelde praktijkgerichte artikelen om discussies met uw huurder te voorkomen en uw belangen optimaal te waarborgen. Wij zijn sinds 1986 actief in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horeca dus wij weten precies welke zaken er van belang zijn en hoe wij dit contractueel moeten vastleggen.

Samen naar het beste resultaat:  Beste resultaat = beste prijs én beste voorwaarden.

Neemt u contact op voor meer informatie door te bellen met 0226 – 343220 of te mailen naar info@vanalkemare.nl.
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Hotel verkopen

Van Alkemare Horecamakelaardij is sinds de oprichting in 1986 specialist in de verkoop van...

Horeca taxaties

Voor een horecataxatie kunt u niet bij een reguliere taxateur terecht. Wij bieden erkende horeca...

Aankoopbegeleiding horeca

Van Alkemare Horecamakelaardij: Onbezorgd zakendoen en samen naar het beste resultaat!...

Recente referenties

Alkmaar, Laat 198

Verkocht
Goedlopende en stijlvolle koffiebar in het centrum van Alkmaar! Lees meer
TypeKoffiehuis
StatusVerkocht

Discreet

Verkocht
Gloednieuw café in een karakteristiek pand in Alkmaar! Lees meer
TypeCafé
StatusVerkocht

Haarlem, Generaal Cronjestraat 36

Verkocht
Bezorg-/afhaal locatie in een gezellige wijk in Haarlem! Lees meer
TypeAfhaal/bezorging
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.