Hart voor horeca

Scharlo 32 (inventaris) in Alkmaar verkocht!

Op 15 december 2023 is de inventaris van de horecaruimte aan Scharlo 32 in Alkmaar succesvol overgedragen aan de nieuwe eigenaren, die hier een authentiek Thais bezorg en afhaal restaurant zullen beginnen. Opdrachtgever en verkoper Max Rappard kijkt positief terug op de samenwerking met Van Alkemare: “De samenwerking is prima verlopen. Er zijn nooit problemen geweest en de communicatie was altijd goed. Er was tussentijds veel overleg over de tactieken om de verkoopkansen te verbeteren, wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat wij de zaak hebben kunnen verkopen.”

Voor Floris Kuipers, de nieuwe horecamakelaar bij Van Alkemare, betekende de verkoop van de inventaris van dit sushi restaurant zijn eerste succesvolle transactie van een horecazaak binnen het bedrijf. Floris: “Ik kon me geen betere eerste transactie voorstellen. Het contact met onze opdrachtgever is altijd goed verlopen. Ook al was de markt niet meteen klaar voor de verkoop van dit object, hebben we toch veel geïnteresseerde kunnen rondleiden in het afhaalrestaurant van Max en Kristy. We moesten een beetje geduld hebben tot dat we de juiste kandidaat hadden gevonden. Maar geduld wordt beloond en zo kwamen we Watcharee en Arithad tegen die precies op zoek waren naar een restaurant zoals die van Max en Kristy. Watchree en Arithad zijn twee enthousiaste ondernemers die staan te popelen om Alkmaar kennis te laten maken met hun authentieke Thaise recepten. Al met al kijken we terug op een mooi traject met twee blije partijen en dat is natuurlijk het doel waar je naar streeft. Ik wens beide partijen het beste in de toekomst.”

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Van Alkemare. Toen zowel...

Restaurant Til38 in Alkmaar verkocht!

In 2019 kochten Ricardo en Sacha Lubbes via Van Alkemare het restaurant aan Houttil 38, gevestigd...

Snackbar Van Ree in winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn verkocht!

Familiebedrijf ‘Van Ree Patat’ bestaat al generaties lang en is door de jaren heen uitgegroeid...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.