Hart voor horeca

Vastgoedbeheer Horecapanden

Van Alkemare Vastgoedbeheer: Gespecialiseerd in het beheer van horecapanden in Noord Holland.

Van Alkemare Vastgoedbeheer is onderdeel van Van Alkemare Groep, bestaande uit de onderdelen Horecamakelaardij, Horeca Advies en Vastgoedbeheer.

Vanwege de diverse activiteiten rondom horeca zijn wij ook in onze vastgoedbeheer tak, naast reguliere woonruimten en winkelruimten, gespecialiseerd in het beheer van horecapanden. Wij incasseren de huren en nemen al het contact tussen u en uw huurders over. Ook bij problemen zoals lekkages en technische storingen, verzorgen wij het contact en de oplossingen.

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de horeca en kennen alle ins-en-outs van de horeca branche. Dankzij de vele jaarlijkse verkoop en verhuur transacties in de horecamakelaardij hebben wij actueel inzicht in de huurprijzen, verkoopprijzen, horeca omzetten en branche ontwikkelingen. Deze kennis geeft uw persoonlijke beheerder bij Van Alkemare de unieke mogelijkheid om beter sturing en advies te geven in geval van bijvoorbeeld huurherzieningsprocedure's, leegstandssituaties en huuronderhandelingen. 

Daarnaast weten wij wat er speelt bij de huurders in uw horecapanden, welke problemen er zijn en hoe we die het best op kunnen lossen. Daarnaast kunnen wij de contracten optimaliseren met speficieke horecabepalingen. Wij kunnen u ook goed adviseren bij eventuele voorgenomen ontwikkelingen of verbouwingen zodat u weet aan welke eisen uw pand(en) moeten voldoen. 

Indien uw horeca huurder in de financiele problemen dreigt te komen en er achterstanden ontstaan kunnen wij (naast het reguliere incasseringstraject), bijstand verlenen en uw huurder adviseren in punten van verbetering of kostenbesparing. Het is tenslotte ook in uw belang dat uw huurder zijn brood kan blijven verdienen en daardoor netjes zijn huur betalen. En mocht de toekomst van uw huurder nog te onzeker blijken, dan kunnen wij ook tijdig op zoek gaan naar een nieuwe huurder om leegstand te voorkomen. Veelal doen wij dit in goed overleg met uw huurder en weten wij een oplossing te bieden, waarbij ook uw huurder naar diens tevredenheid zijn onderneming kan staken of overdragen en er geen verdere huurachterstand overblijft. De reguliere wegen van verhaal (incasso, gerechterlijke procedures, etc.) zijn namelijk vaak kostbaar en leiden meestal niet tot het gewenste resultaat. 
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Begeleiding aanvraag horecavergunning

Begeleiding bij aanvraag horeca vergunning Van Alkemare Horeca Advies begeleidt horeca...

Huurherziening / huuraanpassing horeca

Huurherziening horecapanden Er zijn mogelijkheden voor huurprijsherziening en/of...

Horeca personeelsadvies

Horeca personeelsadvies Laat u tijdig en goed adviseren! Bij het opstarten, overnemen of...

Recente referenties

Alkmaar, Laat 198

Verkocht
Goedlopende en stijlvolle koffiebar in het centrum van Alkmaar! Lees meer
TypeKoffiehuis
StatusVerkocht

Discreet

Verkocht
Gloednieuw café in een karakteristiek pand in Alkmaar! Lees meer
TypeCafé
StatusVerkocht

Haarlem, Generaal Cronjestraat 36

Verkocht
Bezorg-/afhaal locatie in een gezellige wijk in Haarlem! Lees meer
TypeAfhaal/bezorging
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.