Hart voor horeca

Projectmatig Advies

Van Alkemare Horeca Advies: Succesvol ondernemen in horeca.

Ons kantoor ondersteunt niet alleen zelfstandige horecaondernemers, maar biedt ook strategisch advies en ondersteuning voor gemeenten, projectontwikkelaars en overige instellingen.

De adviseurs van Van Alkemare Horeca Advies hebben ieder een specialisme en zijn gezamenlijk multifunctioneel inzetbaar. Onze adviseurs zijn theoretisch onderlegd, gespecialiseerd en beschikken over de praktijkkennis, data en ervaring die benodigd is uw doelen te bereiken. Gedurende de opdracht houdt u één contactpersoon binnen Van Alkemare.

Producten en diensten worden op maat gemaakt en kunnen tevens in fases worden gepland.

De situatie wordt bij aanvang uitvoerig besproken om te bepalen welke doelen worden gesteld. Van Alkemare doet u vrijblijvend offerte waarin duidelijk staat omschreven welke producten en diensten wij bieden om uw doelen te behalen.

Het wordt steeds lastiger een locatie, complex of zelfs regio de juiste horeca invulling te geven. U moet tegenwoordig verder kijken en u goed verdiepen in de marktsituatie om te komen tot een levensvatbare invulling. Denkt u bijvoorbeeld aan project coördinatie waarbij uw persoonlijke adviseur van Van Alkemare Horeca Advies de routing, indeling en gewenste horeca invulling van een klein-, middel- of grootschalig complex coördineert om te komen tot een gezonde situatie voor de te vestigen horecaondernemingen. Daarbij is het belangrijk binnen het complex (of gebied) een samenhangend geheel te realiseren waarbij de verschillende ondernemingen elkaar zo veel mogelijk ondersteunen. Het voorgaande is bijvoorbeeld toepasbaar bij het ontwikkelen of herontwikkelen van winkelgebieden of winkelcentra's.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor advisering bij vaststelling van een gemeentelijk horecabeleid of horecaverordening, advisering bij vaststelling bestemmingsplannen, het vooraf vaststellen van te verwachten huuropbrengsten, het in kaart brengen van bijzondere kosten en complicaties voor herontwikkeling en meer.

"Het nodige onderzoek, de juiste voorbereiding en de meest efficiënte uitvoering vindt u bij Van Alkemare Horeca Advies"

Neemt u contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen met 0226-343220, mailt u naar info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier.
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Vastgoedbeheer Horecapanden

Van Alkemare Vastgoedbeheer: Gespecialiseerd in het beheer van horecapanden in Noord Holland....

Begeleiding aanvraag horecavergunning

Begeleiding bij aanvraag horeca vergunning Van Alkemare Horeca Advies begeleidt horeca...

Huurherziening / huuraanpassing horeca

Huurherziening horecapanden Er zijn mogelijkheden voor huurprijsherziening en/of...

Recente referenties

Den Helder, Willemsoord 60

Verkocht
Prachtig restaurant op unieke locatie op het bruisende horecaplein 'Willemsoord' in Den Helder! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Lelystad, Trintelhaven 1

Verkocht
Horecapaviljoen op unieke locatie in Lelystad Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Wervershoof, Droge Wijmersweg 5

Verkocht
Groot restaurant (ca. 600 m2) met separate feest- en partijenzaal in een mooie omgeving in Wervershoof! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.