Hart voor horeca

Huurherziening / huuraanpassing horeca

Huurherziening horecapanden
Er zijn mogelijkheden voor huurprijsherziening en/of huuraanpassing vastgelegd in de wet. U wilt natuurlijk weten wat de eventuele mogelijkheden zijn voor aanpassing van de huurprijs zonder te veel kosten te maken. Van Alkemare biedt mogelijkheden om zo scherp mogelijk, maar wel professioneel, de situatie in kaart te brengen. Onderstaand leest u hoe.

Een (gratis & vrijblijvend) intakegesprek bij u op de zaak
Voor beoordeling van de mogelijkheden dienen wij inzage te krijgen in de lopende huurafspraken zoals vastgelegd in het huurcontract. Daarbij treden wij met u in gesprek om inzicht te krijgen in de situatie en verdere afspraken tussen huurder en verhuurder. Tijdens dit gesprek maakt u tevens kennis met een van onze adviseurs, welke u in een eventueel vervolgtraject bij zal (kunnen) staan.

Opbouw dossier & waardebepaling
Tijdens het intakegesprek worden er een aantal stukken bij u opgevraagd. Na ontvangst van de stukken en opname van de locatie beoordeelt uw adviseur van Van Alkemare de mogelijkheden voor huurprijswijziging. Hierbij stelt hij tevens de actuele huurwaarde vast. In overleg met u kan worden gekozen voor uitwerking van een rapport (huurwaarde bepaling en/of huurwaardetaxatie).

De door ons kantoor vastgestelde huurwaarde wordt vastgesteld middels toepassing van in de wet vastgestelde waarderingsmethoden. Blijkt de huurwaarde niet te zijn wat u wenst? Dan kunt u tussentijds besluiten om het traject niet verder voort te zetten, waarbij alleen eventuele kosten tot dat moment in rekening worden gebracht.

Aanleveren rapport en vervolgtraject
De bevindingen worden u aangeleverd op de vooraf besproken wijze en een eventueel vervolgtraject kan worden ingesteld. Dit kunt u zelf doen, uw advocaat en/of een andere namens u optredende partij met verstand van zaken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw adviseur van Van Alkemare u ook hier in te laten begeleiden.

Waarom van Alkemare?
Van Alkemare is als horecamakelaar en adviseur al ruim 30 jaar actief in Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland en Utrecht. Wij beschikken derhalve over alle benodigde informatie, expertise en archieven om te komen tot een goed onderbouwde waardering. Dit is voor het behalen van resultaat van groot belang, aangezien u uw wederpartij (of wellicht zelfs de kantonrechter) zult moeten overtuigen van de vastgestelde huurwaarde. Een reguliere (bedrijfs- en/of woning-) makelaar beschikt veelal niet over de juiste kennis en archieven.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor via het nummer 0226-343220 of per email op het adres info@vanalkemare.nl
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Horeca personeelsadvies

Horeca personeelsadvies Laat u tijdig en goed adviseren! Bij het opstarten, overnemen of...

Horeca bedrijfsscan

Horeca bedrijfsscan: Breng uw horeca onderneming en/of organisatie in kaart! De horeca...

Horeca Marktscan

Marktscan: Verfijn uw concept onderbouwd! Welke trends zijn er en hoe kunt u hierop...

Recente referenties

Haarlem, Generaal Cronjestraat 36

Verkocht
Bezorg-/afhaal locatie in een gezellige wijk in Haarlem! Lees meer
TypeAfhaal/bezorging
StatusVerkocht

Wormer, Poelweg 1

Verkocht
Uniek & veelzijdig horecabedrijf (restaurant, hotel en café) op prachtige locatie aan het water in Wormer! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Alkmaar, Langestraat 103

Verkocht
Lunchroom op fantastische locatie in centrum Alkmaar! Lees meer
TypeLunchroom
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.