Hart voor horeca

Horeca personeelsadvies

Horeca personeelsadvies
Laat u tijdig en goed adviseren! Bij het opstarten, overnemen of draaien van een horeca onderneming krijgt u te maken met personeelszaken. Bij overname van een onderneming is overname van personeel wettelijk verplicht, zelfs als u in de koopakte anders bent overeengekomen. Van Alkemare biedt verschillende diensten om uw personeelszaken goed te organiseren en exact te weten waar u aan toe bent.
 
Scan Personeelsbestand
Voor een scherpe vaste prijs, bieden wij u een duidelijk en bondig rapport om de huidige personele situatie in kaart te brengen in uw bestaande onderneming of bij overname van een horeca onderneming. De onderstaande punten worden daarbij zorgvuldig gescand en getoetst: 
 
  • Personeelsdossiers
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Werking van cao
  • Functie- en taakomschrijvingen
  • Loonstroken

Op die manier weet u precies welke verplichtingen en/of mogelijkheden u hebt. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren hoe u uw personeelskosten laag kunt houden en u flexibel kunt blijven.
 
Overig personeelsadvies
Personeel. Het is de ruggengraat van uw bedrijf. Als uw mensen goede prestaties leveren, dan bent u verzekerd van enthousiaste klanten.
 
Bent u tot ’s avonds laat bezig met de organisatie van werktijden, arbeidscontracten, vakanties en verzuim? Ligt u wakker van werknemers die matig presteren of juist van goede medewerkers die vertrekken? Moet u eigenlijk bekennen dat uw personeelsbeleid niet gebouwd is op een toekomstvisie?
 
De personeelsadviseurs van Van Alkemare bieden diensten en pakketten op maat om al deze zaken voor u uit handen te nemen zodat u zich volledig kunt richten op andere belangrijke zaken binnen uw organisatie.
 
Slimme abonnementen
Hoe vaak komt het niet voor dat u even kort zou willen overleggen met een HR-adviseur? Over een specifiek personeelslid, de invoer van een nieuwe regeling, een arbeidsovereenkomst etc. Een telefoontje van een half uur is dan meestal al genoeg. Maar misschien denkt u: laat maar zitten, want er ligt zo weer een rekening op de mat.

Voor dit soort overlegmomenten kunt u bij ons een P&O-abonnement afsluiten. Heel praktisch en gebruiksvriendelijk.  Wij bieden betaalbare abonnementen van 2, 4 en 8 uur per maand. We inventariseren eerst vrijblijvend uw behoefte aan ondersteuning en bepalen dan de passende abonnementsvorm. Heldere afspraken en soepele voorwaarden zijn hierbij inbegrepen.
 
Wilt u meer weten? Bel ons, dan geven wij u graag alle verdere informatie! 
Vorige Naar dienstenoverzicht Volgende

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Andere diensten

Horeca bedrijfsscan

Horeca bedrijfsscan: Breng uw horeca onderneming en/of organisatie in kaart! De horeca...

Horeca Marktscan

Marktscan: Verfijn uw concept onderbouwd! Welke trends zijn er en hoe kunt u hierop...

Ondernemersplan check

Ondernemen begint bij de vaststelling van een duidelijke visie in de vorm van een...

Recente referenties

Haarlem, Generaal Cronjestraat 36

Verkocht
Bezorg-/afhaal locatie in een gezellige wijk in Haarlem! Lees meer
TypeAfhaal/bezorging
StatusVerkocht

Wormer, Poelweg 1

Verkocht
Uniek & veelzijdig horecabedrijf (restaurant, hotel en café) op prachtige locatie aan het water in Wormer! Lees meer
TypeRestaurant
StatusVerkocht

Alkmaar, Langestraat 103

Verkocht
Lunchroom op fantastische locatie in centrum Alkmaar! Lees meer
TypeLunchroom
StatusVerkocht

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.