Begeleiding aanvraag horecavergunning
Begeleiding bij aanvraag horeca vergunning
Van Alkemare Horeca Advies begeleidt horeca ondernemers bij het aanvragen van horecavergunningen. Wat u zelf kunt en/of wilt doen, doet u zelf. Wij bieden u mogelijkheden op maat om uw risico’s te dekken en snel en soepel uw vergunningen te verkrijgen!
Neemt u dan contact op met ons kantoor! Wij begeleiden u indien gewenst van A tot Z.
Wist u dat:
Van Alkemare Horeca Advies begeleidt horeca ondernemers bij het aanvragen van horecavergunningen. Wat u zelf kunt en/of wilt doen, doet u zelf. Wij bieden u mogelijkheden op maat om uw risico’s te dekken en snel en soepel uw vergunningen te verkrijgen!
- Wilt u weten of u vergunning zult krijgen voor uw gewenste horeca concept op een bepaalde locatie?
- Wilt u weten welke vergunningen u dient aan te vragen?
- Wilt u weten of een locatie de juiste bestemming heeft voor uw concept?
- Kijkt u op tegen het vele papierwerk en langdurige trajecten bij de gemeente?
Neemt u dan contact op met ons kantoor! Wij begeleiden u indien gewenst van A tot Z.
Wist u dat:
- De definitie van de welbekende horeca categorieën 1 tot en met 4 per gemeente verschillen? Zo hebben wij in praktijk bijvoorbeeld subcategorieën langs zien komen (1a, 1b, etc.) waarin bijvoorbeeld werd bepaald dat sommige restaurants géén producten mochten aanbieden voor afhaal of bezorgen (alleen eten op locatie). Ook hebben wij een opsplitsing in vijf in plaats van vier categorieën gezien, en een situatie waarbij het concept lunchroom (veelal categorie 1) bij bepaalde gemeenten onder categorie 2 of 3 valt.
- Bij het veranderen van de functie van een ruimte boven een horecazaak, bijvoorbeeld van opslag of keuken naar woning, er veelal grote investeringen nodig zijn voor het verplicht aanbrengen van extra brandwerende afwerking aan de verdieping eronder?
- Sommige gemeente ook de mogelijkheid bieden op een tijdelijke gedoogvergunning. Deze vergunning wordt veelal afgegeven bij overdracht van een bestaande horeca onderneming. Let wel, de gemeente behoudt zich altijd het recht om deze gedoogvergunning op een later moment alsnog in te trekken indien er niet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van de vergunningen wordt voldaan. Daarbij is dit dus niet bij alle gemeenten mogelijk!
- Voor het verkrijgen van een drank- en horecavergunning de ruimte minstens 35 m2 groot dient te zijn en onder andere moet beschikken over twee toiletten met voorportaal?(Voor slijterijen gelden andere eisen).
Contact
Direct contact
Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?
Horecamakelaar:
Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
0226-343220
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
Of vul ons contactformulier in
Andere diensten
Huurherziening / huuraanpassing horeca
Huurherziening horecapanden
Er zijn mogelijkheden voor huurprijsherziening en/of...
Horeca personeelsadvies
Horeca personeelsadvies
Laat u tijdig en goed adviseren! Bij het opstarten, overnemen of...
Horeca bedrijfsscan
Horeca bedrijfsscan: Breng uw horeca onderneming en/of organisatie in kaart!
De horeca...
Recente referenties
Heerhugowaard, Middenweg 176
Verkocht
Hip en recent vernieuwd restaurant in Heerhugowaard!
Lees meer
Type | Restaurant |
Status | Verkocht |
Middenbeemster, Middenweg 165
Verkocht
Horecapand met mogelijkheid voor terras in Middenbeemster!
Lees meer
Type | Horecapand |
Status | Verkocht |
Zaandam, Rijshoutweg 1
Verkocht
Cateringbedrijf met centrale ligging op bedrijventerrein in Zaandam!
Lees meer
Type | Cateringbedrijf |
Status | Verkocht |