Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Beheer

Vastgoedbeheer Horecapanden

Van Alkemare Vastgoedbeheer: Gespecialiseerd in het beheer van horecapanden in Noord Holland.

Van Alkemare Vastgoedbeheer is onderdeel van Van Alkemare Groep, bestaande uit de onderdelen Horecamakelaardij, Horeca Advies en Vastgoedbeheer. Vanwege de diverse activiteiten rondom horeca zijn wij ook in onze vastgoedbeheer tak, naast reguliere woonruimten en winkelruimten, gespecialiseerd in het beheer van horecapanden. Wij incasseren de huren en nemen al het contact tussen u en uw huurders over. Ook bij problemen zoals lekkages en technische storingen, verzorgen wij het contact en de oplossingen.

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de horeca en kennen alle ins-en-outs van de horeca branche. Dankzij de vele jaarlijkse verkoop en verhuur transacties in de horecamakelaardij hebben wij actueel inzicht in de huurprijzen, verkoopprijzen, horeca omzetten en branche ontwikkelingen. Deze kennis geeft uw persoonlijke beheerder bij Van Alkemare de unieke mogelijkheid om beter sturing en advies te geven in geval van bijvoorbeeld huurherzieningsprocedure's, leegstandssituaties en huuronderhandelingen. 

Daarnaast weten wij wat er speelt bij de huurders in uw horecapanden, welke problemen er zijn en hoe we die het best op kunnen lossen. Daarnaast kunnen wij de contracten optimaliseren met speficieke horecabepalingen. Wij kunnen u ook goed adviseren bij eventuele voorgenomen ontwikkelingen of verbouwingen zodat u weet aan welke eisen uw pand(en) moeten voldoen. 

Indien uw horeca huurder in de financiele problemen dreigt te komen en er achterstanden ontstaan kunnen wij (naast het reguliere incasseringstraject), bijstand verlenen en uw huurder adviseren in punten van verbetering of kostenbesparing. Het is tenslotte ook in uw belang dat uw huurder zijn brood kan blijven verdienen en daardoor netjes zijn huur betalen. En mocht de toekomst van uw huurder nog te onzeker blijken, dan kunnen wij ook tijdig op zoek gaan naar een nieuwe huurder om leegstand te voorkomen. Veelal doen wij dit in goed overleg met uw huurder en weten wij een oplossing te bieden, waarbij ook uw huurder naar diens tevredenheid zijn onderneming kan staken of overdragen en er geen verdere huurachterstand overblijft. De reguliere wegen van verhaal (incasso, gerechterlijke procedures, etc.) zijn namelijk vaak kostbaar en leiden niet altijd tot het gewenste resultaat ("kale kip"). 

Klik hier voor meer informatie over onze beheerdiensten of klik hier voor onze contactgegevens en maak een vrijblijvende afspraak ter kennismaking.

« Terug

Testimonials

 • J. Rijnaarts, particuliere belegger

  “Ik had al goede ervaringen met Van Alkemare in het verleden. Zij hadden een aantal huurbemiddelingen gedaan, waarbij ze uitblonken in stiptheid, snelheid, accuratesse, deskundigheid, betrouwbaarheid en een prettig contact. Ze doen wat ze beloven. Ik heb een erg goede ervaring met de correcte en prettige samenwerking.”
 • R. Jongejans, Particuliere belegger

  “Reeds een jaar of negen doe ik zaken met Van Alkemare. Na jaren te zijn vertegenwoordigt door Nico Zuurbier heeft zijn zoon Nick nu mijn onroerend goed in beheer. Deze overgang verliep vlekkeloos en vader en zoon zijn duidelijk uit hetzelfde hout gesneden. De moderne, accurate en doelgerichte aanpak van dit kantoor zorgen voor rust in mijn portefeuille. Deze vorm van persoonlijke aandacht heb ik in mijn carrière nog weinig mogen constateren.”
 • H. Steenhagen, Jahani BV

  “Gewoon goed beheer en aandacht voor onze wensen en belangen. Erg prettig om exact te weten wie onze belangen vertegenwoordigen door te werken met dit familiebedrijf. Goede communicatie over de stand van zaken binnen onze portefeuille, korte lijntjes en altijd bereikbaar voor overleg.”

Waarom

 • 1

  Duidelijkheid.

  “Uw beheerder stelt duidelijke regels en handhaaft deze. Afspraken worden schriftelijk overeengekomen. Duidelijkheid voorkomt discussies.”
 • 2

  Wet en regelgeving

  “Uw beheerder is goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en waarborgt uw belangen in elke situatie door vooruit te denken.”
 • 3

  Probleemoplossing

  “Uw beheerder neemt het contact over met uw huurders en neemt u alle werkzaamheden uit handen. U staat niet langer alleen in lastige discussies, uw beheerder neemt uw zaken waar en lost problemen voor u op.”
 • 4

  Rendement

  “Uit resultaten blijkt dat een goede verzorging van uw vastgoedportefeuille, bestaande uit een goede staat van onderhoud van uw vastgoed, professionele aandacht en een goede relatie met uw huurders, leidt tot optimaal rendement.”
Horeca ondernemers advies Horeca- & bedrijfsmakelaardij
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.