Hart voor horeca

Het avontuur aan de Trintelhaven!

Van Alkemare Horeca Makelaardij heeft onlangs succesvol bemiddeld bij de verkoop van een karakteristiek horecapaviljoen aan de Trintelhaven 1 in Lelystad.  Onze opdrachtgever heeft in de afgelopen 35 jaar een succesvolle onderneming en een wonderlijke plek kunnen creëren, maar nu werd het tijd voor een opvolger.

Maar dit dossier was in meerdere opzichten bijzonder en er waren verschillende uitdagingen te tackelen, vandaar “het avontuur aan de Trintelhaven” als titel van deze tekst. Het paviljoen is sinds aanvang van de opdracht namelijk meerdere keren verkocht geweest, maar deze pogingen liepen helaas stuk op financieringsproblemen en andere complexiteiten, zoals het overnemen van het recht op gebruik van de grond, welke eigendom is van Rijkswaterstaat. De veranderende marktomstandigheden en de bijzondere eigenschappen van dit object maakten de verkoop er dus niet eenvoudiger op. Maar zo blijkt maar weer, de doorzetter wint!

Verkopende makelaar Nick Zuurbier stelt: "Het was een uitdaging, maar door de constructieve en open samenwerking hebben we uiteindelijk een mooie uitkomst bereikt. Dit bewijst opnieuw het belang van een goede communicatie en het samenbrengen van de juiste partijen om complexe dossiers tot een goed einde te brengen.”

Verkoper Henk Zwaan geeft aan: “Complimenten aan Nick en zijn team voor de goede samenwerking!"

Met deze transactie kan onze opdrachtgever zich nu richten op nieuwe avonturen, terwijl de nieuwe uitbaters de kans krijgen om hun eigen stempel te drukken op deze unieke locatie. Van Alkemare Horeca Makelaardij wenst alle betrokkenen veel succes met hun toekomstige ondernemingen.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd.
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Viswinkel aan Laat 130 in Alkmaar verhuurd & verkocht!

Hoogland Vis is al ruim 70 jaar een bekend begrip in West-Friesland met vestigingen in Purmerend,...

Kapari in Amsterdam verkocht!

In 2020 stond de horecaruimte aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam voor het eerst bij Van...

Langestraat 103 (Delifrance) in Alkmaar verkocht!

Vorige week was het zo ver: op 1 februari kregen Loan Nguyen en Godfried Boland de sleutel...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.