Hart voor horeca

Kapari in Amsterdam verkocht!

In 2020 stond de horecaruimte aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam voor het eerst bij Van Alkemare in de verkoop. De ervaren horecaondernemer Mesut Yilmazcan raakte gecharmeerd van deze mooie locatie en besloot de horecaruimte aan te kopen en om te toveren naar een prachtig restaurant én delicatessenwinkel genaamd Kapari. Alsmede door de pittige coronajaren en de naderende pensioenleeftijd, besloot Mesut na een paar jaar de zaak te willen verkopen. Dankzij zijn positieve ervaring met Van Alkemare bij de aankoop van het restaurant in 2020, besloot hij nu zelf Van Alkemare in te schakelen als verkoopmakelaar van Kapari.

Kopers Erik Graave en Karel Korteweg waren na een verleden met drie horecazaken in Amsterdam nu eigenlijk op zoek naar een horecazaak buiten Amsterdam, tot zij Kapari tegenkwamen op de website van Van Alkemare. Erik: “Wij vonden de combinatie van restaurant en traiteur erg interessant voor ons concept.” Na een bezichtiging op locatie waren Erik en Karel ervan overtuigd om Kapari over te nemen. Mesut: “De kopers waren heel enthousiast en we konden heel snel overeenstemming bereiken. Joeri heeft mij daarbij goed begeleid. Hij is een hele professionele man. De samenwerking heb ik heel goed ervaren. Er was hele goede communicatie en begeleiding. Ik ben zeer tevreden. Het verliep heel soepel.” Ook Erik is tevreden over de overdracht: “De overdracht was fijn en verliep professioneel. Alle stukken waren heel duidelijk. Het was een goede overname.” Mesut is erg blij dat zijn zaak nu verkocht is, want hij kan nu volop gaan genieten van zijn pensioen en welverdiende rust.

Erik: “Onze zaak gaat Barlotta heten. Het wordt een Mediterraans restaurant, waar de traiteur ook tevens de koude kant van de keuken is. Er wordt daar gekookt en vanuit het restaurant worden de koude gerechten naar de traiteur toe besteld en vervolgens weer in het restaurant geserveerd. De traiteur wordt een extra toevoeging aan het restaurant.” De inrichting van het restaurant gaat ook compleet veranderen en de verwachting is dat Barlotta begin april haar deuren zal openen. Hou de Instagram-pagina van Barlotta in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen (@barlotta.amsterdam).

Wij bedanken zowel Mesut als Erik en Karel voor de prettige samenwerking en wensen hen veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Langestraat 103 (Delifrance) in Alkmaar verkocht!

Vorige week was het zo ver: op 1 februari kregen Loan Nguyen en Godfried Boland de sleutel...

Café Bleeker in Heerhugowaard verkocht!

Een familiebedrijf in hart en nieren en een begrip in Heerhugowaard en omstreken: Café Bleeker...

Scharlo 32 (inventaris) in Alkmaar verkocht!

Op 15 december 2023 is de inventaris van de horecaruimte aan Scharlo 32 in Alkmaar succesvol...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.