Hart voor horeca

Langestraat 103 (Delifrance) in Alkmaar verkocht!

Vorige week was het zo ver: op 1 februari kregen Loan Nguyen en Godfried Boland de sleutel overhandigd van het horecapand aan de Langestraat 103 in Alkmaar (voormalig Delifrance). Al jaren zijn zij eigenaren van Sencha Lunchstore aan de Koorstraat in Alkmaar én een bakkerij, waardoor de intentie om een derde zaak te openen er in eerste instantie helemaal niet was. Later begon het toch te kriebelen om iets nieuws op te starten in aanvulling op Sencha.

Vervolgens startte de zoektocht naar een geschikte locatie en ontstond het plan om een grotere vestiging te openen. Het pand aan de Langestraat hadden Loan en Godfried al eerder gezien, maar bleek echter qua grootte ongeveer hetzelfde te zijn als Sencha. Toch besloten ze een bezichtiging aan te vragen. Loan: “Nick was heel duidelijk tijdens de bezichtiging en legde alles goed uit. Hij gaf ons wat inzichten voor bepaalde zaken en wij raakten enthousiast. Het is net als met huizen, als je op een gegeven moment een klik hebt met een huis krijg je het niet meer uit je hoofd. We besloten een bod uit te brengen en daar ging de verkoper mee akkoord.”

Loan over de samenwerking met Van Alkemare: “Nick behartigde natuurlijk het belang van de verkoper, maar hij was gewoon duidelijk. Ook toen er bijvoorbeeld wat gebreken waren, was het fijn dat hij wel die ervaring heeft om alles soepel en snel op te lossen." Nick geeft aan de samenwerking ook erg prettig te hebben ervaren, zowel met zijn opdrachtgever als met Loan en Godfried. "Iedereen heeft zijn eigen belangen, maar er werd door iedereen op een fatsoenlijke manier zaken gedaan. Dat was fijn, zeker aangezien er last minute nog wat zaken getackeld moesten worden. Verder kende ik Loan en Godfried al een tijdje en wist wat ze konden, dus ben vanaf begin af aan benieuwd geweest naar wat ze hier van wilden maken. Het is altijd leuk om aan de basis te staan van een gaaf, nieuw horecaconcept. Het was een mooie afsluiting van een onstuimige opdracht, waar we wegens omstandigheden binnen korte termijn de zaak twee keer moesten verkopen. Dat is tweemaal gelukt en we zijn blij dat we hier straks met een goed gevoel het resultaat kunnen aanschouwen. Ik heb al een gratis broodje bedongen bij Loan en Godfried, dus ik ben er snel na opening te vinden hahaha! Ik wil in het bijzonder mijn collega Floris ook nog even bedanken. Hij heeft onwijs veel van het werk verzet om tot dit resultaat te komen. Ik kan het niet maken om in mijn eentje de eer op te strijken. Grote dank dus aan mijn opdrachtgever, kopers Loan en Godfried en ook aan mijn collega en assistent horecamakelaar Floris!"

Loan en Godfried gaan de komende maanden flink verbouwen: “Het wordt echt onherkenbaar. De stijl wordt heel anders dan Sencha. Het krijgt wel dezelfde verwelkomende en gastvrije vibe met aandacht voor duurzaamheid. De inrichting wordt wat strakker, met groentinten en hout. Scandinavisch met een vleugje speelsheid en artdeco. We gaan meer focussen op broodjes en iets minder zoetigheid dan Sencha.” Hou de Instagram-pagina @bocha_lunchstore in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wij bedanken Loan, Godfried en de verkoper voor de prettige samenwerking en wensen hen veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Café Bleeker in Heerhugowaard verkocht!

Een familiebedrijf in hart en nieren en een begrip in Heerhugowaard en omstreken: Café Bleeker...

Scharlo 32 (inventaris) in Alkmaar verkocht!

Op 15 december 2023 is de inventaris van de horecaruimte aan Scharlo 32 in Alkmaar succesvol...

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Van Alkemare. Toen zowel...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.