Hart voor horeca

Café Bleeker in Heerhugowaard verkocht!

Een familiebedrijf in hart en nieren en een begrip in Heerhugowaard en omstreken: Café Bleeker aan de Middenweg in Heerhugowaard is al sinds jaar en dag één van de meest geliefde plekken voor een gezellige borrel in Heerhugowaard. 34 jaar geleden namen broers Mart en Hans Bleeker het café over van hun ouders, die het café op hun beurt destijds weer hadden overgenomen van hun ouders. Het café is hiermee dus drie generaties lang binnen de familie gebleven, maar per 29 december 2023 is daar verandering in gekomen. Dit is de dag waarop Café Bleeker is overgedragen aan nieuwe eigenaren, namelijk familie Beers.

Met veel plezier hebben Mart en Hans het café gedraaid, maar toen de AOW-leeftijd in zicht kwam, besloten zij dat ze wilden stoppen met het café. Mart en Hans schakelden Van Alkemare in voor de verkoop en werden hierin begeleidt door (voormalig) makelaar Nico Zuurbier. Familie Beers is vroeger groot gebracht met Café Bleeker en hebben veel herinneringen aan de feesten die daar regelmatig georganiseerd werden. De verkoop van Café Bleeker wekte de interesse van familie Beers: “Wij zagen daarin kansen en wilden Café Bleeker graag doorzetten zolang dat kan, zodat er in de toekomst ook café en horeca is voor de jeugd en ze elkaar wel kunnen blijven ontmoeten.”

Mart heeft de samenwerking met Nico gedurende het verkooptraject zeer goed ervaren: “Hij heeft ons uitstekend geholpen. De zaken waren altijd prettig met Nico en hij had altijd een luisterend oor. Hij was altijd bereikbaar en zocht dingen voor je uit. Wij hadden echt het gevoel dat hij de verkoop heeft geleid zoals hij dat bij zijn eigen zaak ook zou doen. Wij zijn zeer tevreden en ik heb alles positief ervaren.” Ook Ronald Beers heeft de samenwerking met Van Alkemare goed ervaren: “We hebben alles altijd in goed overleg met Hans en Mart gedaan en we hebben goede contacten met Nico gehad. Alle afspraken zijn goed afgestemd en afgehandeld tijdens de ondertekening van de overeenkomst. Wij zijn goed te spreken over Nico zijn werk. Hij was goed betrokken, ook namens Café Bleeker. Alles was goed bespreekbaar en mogelijk.” Nico heeft de samenwerking met beide partijen ook zeer prettig ervaren.

Op 29 december 2023 is het volledige pand en de onderneming overgedragen aan familie Beers. Het café gaat nu verder onder de naam ‘Beers & Bites’ en wordt gedraaid door exploitant Peg Doodeman. Op vrijdag 5 januari 2024 was de grote opening van het café. Meer informatie is te vinden op hun website (klik hier).

Wij bedanken beide partijen voor de prettige samenwerking en wensen hen veel succes in de toekomst toe!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Scharlo 32 (inventaris) in Alkmaar verkocht!

Op 15 december 2023 is de inventaris van de horecaruimte aan Scharlo 32 in Alkmaar succesvol...

Gedempte Gracht 7 in Schagen verhuurd!

Het pand aan Gedempte Gracht 7 in Schagen is al jaren in het beheer bij Van Alkemare. Toen zowel...

Restaurant Til38 in Alkmaar verkocht!

In 2019 kochten Ricardo en Sacha Lubbes via Van Alkemare het restaurant aan Houttil 38, gevestigd...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.