Hart voor horeca

Dorpsstraat 47 in Uithoorn verhuurd!

Halverwege februari 2023 kwam er aan Dorpsstraat 47 in Uithoorn een leegstaande horecaruimte beschikbaar. De locatie is perfect: middenin het centrum, omgeven door winkels en horeca en schuin tegenover de haven aan de Amstel, dat veel recreanten en toeristen trekt. Een casco horecaruimte is de ultieme kans voor een startende horecaondernemer om het geheel vanaf de start volledig naar eigen wens in te richten. Zoals verwacht werd er dan ook veel interesse getoond in de horecaruimte, die sinds halverwege mei opnieuw verhuurd is.

Opdrachtgever en pandeigenaar van de locatie aan de Dorpsstraat is Paul Karsten, die al jarenlang een prettige samenwerking met Van Alkemare heeft. Al sinds 1994 is Paul eigenaar van het pand en heeft hij meermaals Van Alkemare ingeschakeld voor de verhuur hiervan, zo ook afgelopen februari. Paul: “Over het algemeen ben ik erg tevreden over Van Alkemare. De afwikkelingen, de opstart en de contacten zijn goed verlopen.” De vaste makelaar van Paul is Sacha Boots, waarmee Paul het contact altijd prettig heeft ervaren.

Warta Sumarti is de nieuwe huurder van de horecaruimte. Warta woont sinds kort in Uithoorn en zocht een geschikte locatie om zijn restaurant te beginnen. De ligging van de horecaruimte aan de Dorpsstraat was voor hem perfect, met veel aanloop en ook ’s zomers veel bezoekers naast de lokale bewoners, zoals dagjesmensen en toeristen. Samen met zijn contactpersoon, Danny Vis, is Warta gaan bezichtigen, waarna hij zijn interesse kenbaar heeft gemaakt en het traject verder in gang is gezet. Danny beaamt de prettige samenwerking hierin met Sacha: “Alles was duidelijk en goed geregeld.”

Het concept van Warta is gericht op de Indonesische keuken met bezorg- en afhaal. Momenteel is Warta nog druk bezig met de verbouwing. Naar verwachting zal hij zijn zaak aan eind van de maand openen.

Wij wensen Warta veel succes toe in de toekomst en bedanken Paul voor de prettige samenwerking!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Stroming in Heerhugowaard verkocht!

Restaurant Stroming Eten en Drinken van opdrachtgevers Kirsten Zoetelief en Wout Schröder is per...

La Brocca in Heerhugowaard verkocht!

Maar liefst 40 jaar lang hebben broers Dario en Giulio Marongiu het Italiaanse restaurant La...

Restaurant Mr en Mrs in Haarlem verkocht!

Toen eind augustus 2021 restaurant Mr & Mrs in de verkoop kwam, waren Mark en Corina van...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.