Hart voor horeca

Honky Tonk in Schoorl verkocht!

Maar liefst 24 jaar lang hebben voormalig eigenaren Jan Hoek en Henny Piet met veel plezier restaurant Honky Tonk gedraaid. Honky Tonk is een groot succes in Schoorl, met een prachtige ligging aan de voet van het Klimduin dat jaarrond veel bezoekers trekt. Het was daarom dan ook een lastige beslissing om de zaak te verkopen, maar gezien hun leeftijd en de verwachting dat het even zou duren tot de zaak verkocht was, maakten Jan en Henny in de zomer van 2022 toch deze keuze en schakelden zij Van Alkemare in. De verwachting van Jan was dat hij ook de zomer van 2023 nog zou draaien, echter bleek de interesse in Honky Tonk groot en is de zaak op 1 april 2023 al overgedragen aan de nieuwe eigenaren: Frank van der Kolk en Marjon Peeters. 

Frank en Marjon waren op zoek naar een geschikte horecalocatie en waren direct gecharmeerd van Honky Tonk, met name door de mooie ligging. Ze waren hier al vaker als gast geweest en besloten nu een bezichtiging aan te vragen. De interesse was groot en het traject werd verder in gang gezet. Frank: “De samenwerking is hartstikke goed gegaan. Er zijn wel wat hick-ups geweest, maar dat was meer contractueel. Voor het aanleveren van dossiers zou ik een dataroom prettiger vinden werken dan per mail.” 

Jan kijkt positief terug om de samenwerking en de snelheid van het verkooptraject. Dat het echter zo snel verkocht zou zijn had hij niet durven hopen. Jan geeft de samenwerking een 8: “Wij zijn zeer tevreden. Op sommige momenten dacht ik wel “pak even door”, maar je hebt natuurlijk met zoveel omstandigheden te maken. Met de contracten hebben we nog 3,5 uur op kantoor gezeten met Nick en Joeri en daar namen ze alle tijd voor. Contracten opstellen is toch echt maatwerk en daar moet je wel engelengeduld voor hebben zoals Joeri dat had.” 

Frank en Marjon hebben de zaak direct weer geopend voor gasten. Honky Tonk zal dezelfde naam blijven dragen. Komende weken en maanden zullen Frank en Marjon geleidelijk in fases wat veranderingen doorvoeren, zoals een nieuw kassasysteem en een vernieuwde menukaart met ontbijt en vers gebak. Jan en Henny gaan nu genieten van de rust en vrijheid na het verkopen van de zaak. Af en toe wat in de horeca blijven doen lijkt Jan wel leuk, maar hij ziet wel wat er op zijn pad komt. 

Wij wensen zowel Jan en Henny als Frank en Marjon veel succes toe in de toekomst! 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Brasserie Alles met Liefde in Middenbeemster verkocht!

De horeca heeft altijd als een rode draad door het leven van verkopers Liesbeth en Max van Wersh...

Smaak in Alkmaar verkocht!

Na een carrière-switch van systeembeheerder naar horecaondernemer, werd het na 8 jaar tijd voor...

Trambaan 83B in Nieuwe Niedorp verkocht!

Een prachtige, gloednieuwe en veelzijdige horecaruimte op een aantrekkelijke hoeklocatie van een...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.