Hart voor horeca

Trambaan 83B in Nieuwe Niedorp verkocht!

Een prachtige, gloednieuwe en veelzijdige horecaruimte op een aantrekkelijke hoeklocatie van een drukbezocht winkelcentrum: de horecaruimte aan Trambaan 83b in Nieuwe Niedorp is er een met veel potentie! Het pand werd namens Hoorne Vastgoed casco opgeleverd en zij zochten een enthousiaste huurder die de 97 vierkante meters een volledig eigen (horeca) invulling zou gaan geven. Bert Bergsma (Hoorne Vastgoed) wilde hierbij de assistentie van een horecamakelaardij en zocht daarvoor een lokale partij. Bert was al bekend met Van Alkemare en vanwege het grote regionale netwerk besloot hij Van Alkemare dan ook in te schakelen voor de verhuur van de horecaruimte.

Bert is tevreden met de keuze voor Van Alkemare: “Alles is hartstikke goed gegaan. Ik had goed contact met Joeri (verhurend makelaar) over de kandidaten die zich voordeden. Uiteindelijk hebben we samen een beslissing over genomen over welke partij wij wilde hebben. Die samenwerking was heel prettig.”

De gelukkige huurder van de Trambaan is Wendy Evendik. Zij was al enige tijd op zoek naar de ideale locatie om een koffiezaak te beginnen. Toen zij op Funda de locatie aan de Trambaan zag, leek deze haar perfect en besloot ze een bezichtiging aan te vragen. Tijdens de bezichtiging werd dit gevoel bevestigd: “Goede locatie in een verbouwd winkelcentrum. Geen andere horeca in de buurt. Mooie hoge plafonds…” Voor Wendy was het duidelijk: deze locatie voldeed aan al haar wensen.

Ook Wendy kijkt positief terug op de samenwerking met Joeri: “Het contact met Joeri was hartstikke goed. Hij is open en eerlijk geweest over de gang van zaken. Hij heeft mij goed op weg geholpen en hij heeft netjes de bezichtiging, gesprekken en overdracht begeleid.”

Wendy is met een team druk bezig met de puntjes op de i te zetten voor de grote opening van haar koffiezaak. De Koffieloft zal naar verwachting eind november haar deuren openen en beloofd dé plek in Nieuwe Niedorp te worden voor een goede kop koffie! Zie de Facebook-pagina van de Koffieloft om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wij danken beide partijen voor de prettige samenwerking en wensen Wendy veel succes toe met haar koffiezaak! Bert gaf aan Van Alkemare in gedachten houden bij toekomstige horecaobjecten die zij in de regio willen verhuren, dus wij hopen tot ziens in een nadere samenwerking!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Tasty's in Alkmaar verkocht!

Enkele jaren hebben Axel en Maroesja van de Ven vol plezier cafetaria ‘Tasty’s’ aan de Edisonweg...

Strandpaviljoen Bad Noord in Castricum verpacht!

Strandpaviljoen Bad Noord kenmerkt zich door haar unieke en rustige ligging op zo’n 900 meter van...

De Pannenkoekenvallei in Den Helder verkocht!

De Pannenkoekenvallei in recreatiegebied de Helderse Vallei staat bekend als dé plek voor...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.