Hart voor horeca

Smaak in Alkmaar verkocht!

Na een carrière-switch van systeembeheerder naar horecaondernemer, werd het na 8 jaar tijd voor Arno Polhuis tijd om weer uit de horeca te treden. In 2014 heeft Arno onder de naam ‘Smaak – Uw Hollandse traiteur’ een succesvol horecaconcept op de markt gebracht. Binnen dit concept stond het bezorgen, afhalen en catering van vers bereidde maaltijden centraal. Binnen no-time was het een groot succes en bouwde Smaak een grote klantenkring op.

De laatste tijd kreeg Arno echter steeds meer behoefte aan regelmaat, wat soms horeca een lastige factor is. De inflatie speelde daarnaast ook een rol bij Arno’s besluit om toch definitief te stoppen met zijn horecaonderneming. Via een gemeenschappelijke relatie kwam Arno bij Van Alkemare terecht. Kort daarna werd het verkooptraject in gang gezet. Arno: “De samenwerking was prima. Sacha was goed bereikbaar en alles ging in goed overleg met hem. Het contact was goed en als ik vragen had, ging Sacha daar direct achteraan.”

Inmiddels is de zaak overgedragen aan de koper, Bakhri Sangraula. Hij was op zoek naar een mooie locatie in het centrum om een Indiaans-Surinaams restaurant op te zetten. De locatie aan de Achterstraat was daarvoor perfect, alsmede door de centrale ligging en doordat er weinig vergelijkbare concepten (en dus concurrenten) in de nabije omgeving te vinden zijn. Bakhri is druk bezig met de KVK-inschrijving en alle andere praktische zaken regelen en hoopt binnenkort de zaak te openen.

Nu de zaak verkocht is maakt Arno weer de stap terug uit de horeca en zal hij in loondienst gaan werken als accountmanager bij een platform voor cateringbedrijven. De link met de horeca blijft dus wél, maar dan met een geheel andere functie en meer regelmaat.

Wij wensen zowel Arno als Bakhri veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Trambaan 83B in Nieuwe Niedorp verkocht!

Een prachtige, gloednieuwe en veelzijdige horecaruimte op een aantrekkelijke hoeklocatie van een...

Tasty's in Alkmaar verkocht!

Enkele jaren hebben Axel en Maroesja van de Ven vol plezier cafetaria ‘Tasty’s’ aan de Edisonweg...

Strandpaviljoen Bad Noord in Castricum verpacht!

Strandpaviljoen Bad Noord kenmerkt zich door haar unieke en rustige ligging op zo’n 900 meter van...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.