Hart voor horeca

Strandpaviljoen Bad Noord in Castricum verpacht!

Strandpaviljoen Bad Noord kenmerkt zich door haar unieke en rustige ligging op zo’n 900 meter van de hoofdopgang van Castricum aan Zee. Geliefd bij toeristen van de nabijgelegen camping, maar ook bij veel lokale, vaste gasten. Marcel Rinsma is steevast het gezicht geweest van het paviljoen: hij heeft maar liefst 31 jaar lang het paviljoen met veel passie en plezier gerund. Na 31 mooie jaren besloot hij het paviljoen te gaan verpachten, met de gedachten dat het waarschijnlijk één of twee jaar zou duren om de juiste opvolger te vinden. Dat bleek echter sneller te gaan dan gedacht! Binnen een periode van ongeveer 9 maanden is het paviljoen succesvol verpacht aan Dennis de Jong.

Dennis had al ervaring met ondernemen op het strand vanwege zijn horecazaak bij Wijk aan Zee. Zijn interesse in Bad Noord werd direct gewekt toen hij het paviljoen ter toeval tegen kwam. Bezichtigen op locatie was op dat moment helaas niet meer mogelijk, omdat het paviljoen al was afgebouwd. Dennis: “De brochure en virtuele tour waren heel duidelijk. Aan de hand daarvan hebben de stap genomen en zijn we aan de slag gegaan.”

De onderhandelingen onder begeleiding van makelaar Joeri Peetoom verliepen soepel en binnen een korte tijd leidde dit tot een overeenkomst waarin beide partijen erg tevreden zijn. Beide partijen blikken terug op een prettige samenwerking. Marcel: “In één woord: super! Het verpachten van het paviljoen was geen gemakkelijke opdracht, maar Van Alkemare heeft het perfect gedaan. Op het moment dat iemand zijn horecazaak wil verkopen is er maar één makelaar die je moet benaderen, dat is Van Alkemare!” Ook Dennis is positief: “Tijdens de samenwerking werd er altijd heel helder, duidelijk en snel gecommuniceerd. Mede deze goede communicatie heeft tot een snelle overeenkomst geleidt.” Joeri beaamt tevens de intensieve, maar prettige samenwerking “Het was een intensief traject dat veel tijd, aandacht en inspanning nodig had. Contractueel was het een enorme uitdaging om alles goed vast te leggen, maar uiteindelijk is er een keurige overeenkomst uit gekomen.”

Het paviljoen is aan Dennis verpacht voor de aankomende jaren, met daarna de optie tot kopen. Marcel zal zelf de naastgelegen vakantiehuisjes houden. Marcel: “We blijven gewoon op het strand actief, maar niet zo intensief met de horeca erbij. We blijven dagelijks aanwezig op het strand.” Koper Dennis: "Het strandpaviljoen gaat verder onder de naam ‘Noordkust’ en de strandhuisjes blijven de naam ‘Bad Noord’ houden. Het voormalige concept van Bad Noord was gericht op enkel de uitgifte van bestellingen. Het concept van paviljoen Noordkust zal zich echter ook uitbreiden tot bediening op terras en het organiseren van feesten en partijen. Tevens zullen de vakantiehuisjes actief worden betrokken bij het paviljoen." Bekijk de website van Paviljoen Noordkust voor meer informatie!

Wij wensen zowel Marcel als Dennis veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Subway Heerhugowaard verkocht!

28 februari jl. vond de overdracht van de Subway-vestiging in Heerhugowaard plaats, na een...

Restaurant d'Artiest in Medemblik verkocht!

Het was al enige tijd rustig rondom de verkoop van Restaurant d’Artiest in Medemblik, tot er een...

Paviljoen Jeroen in Zandvoort verkocht!

Al 31 jaar lang werd Strandpaviljoen Jeroen in Zandvoort met veel plezier gerund door Hanneke en...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.