Hart voor horeca

Tasty's in Alkmaar verkocht!

Enkele jaren hebben Axel en Maroesja van de Ven vol plezier cafetaria ‘Tasty’s’ aan de Edisonweg in Alkmaar gedraaid, maar om twee horecazaken met volledige aandacht te draaien werd toch een uitdaging. Naast Tasty’s zijn Axel en Maroesja ook eigenaren van restaurant ‘De Kolonist Heerhugowaard’ en besloten zij zich volledig op het restaurant te willen focussen. Om deze reden besloten zij Tasty’s te verkopen en namen hiervoor contact op met Nick Zuurbier, eigenaar van Van Alkemare en een bekende van Axel en Maroesja.

Tasty’s stond ongeveer een jaar in de verkoop bij Van Alkemare tot de uiteindelijke koper in beeld kwam. Axel kijkt tevreden terug op de samenwerking met Van Alkemare en in het specifiek met Joeri Peetoom, makelaar van dit object. Het verkooptraject duurde aanvankelijk wat langer, Axel denkt door corona en de zomervakantieperiode. Echter op het moment dat de koper in beeld kwam, ging het razendsnel en was de zaak binnen no-time overgedragen.

Tasty’s is overgedragen aan kopers Quinten en Vincent Vermeulen, die samen handelen met hun zus en dochter Florence. Familie Vermeulen was met spoed opzoek naar een nieuwe horecalocatie, nadat hun andere horecalocatie Johnny’s Burger in Alkmaar op 24 september in brand vloog. Hun oog viel op Tasty’s, waarbij direct interesse ontstond vanwege de aantrekkelijke locatie en het goedlopende concept. Op 5 oktober was de officiële overdracht. De dag na de overdracht zijn de deuren van Tasty’s direct weer heropend en is familie Vermeulen goed van start gegaan. Familie Vermeulen is blij dat ze snel konden schakelen na de brand bij Johnny’s Burger en is blij met de begeleiding van Van Alkemare hierin. Florence: “We zijn erg tevreden met het feit dat de overdracht zo snel heeft kunnen plaatsvinden en dat er vanuit Van Alkemare en de oud-eigenaren zo snel geschakeld kon worden.”

Familie Vermeulen zet het volledige concept van Tasty’s voort, met behoud van de naam, producten en kwaliteit en het personeel. Nu Tasty’s officieel is overgedragen kunnen Axel en Maroesja zich voor 100% gaan focussen op de Kolonist.

Wij wensen zowel verkopers als kopers veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Strandpaviljoen Bad Noord in Castricum verpacht!

Strandpaviljoen Bad Noord kenmerkt zich door haar unieke en rustige ligging op zo’n 900 meter van...

Subway Heerhugowaard verkocht!

28 februari jl. vond de overdracht van de Subway-vestiging in Heerhugowaard plaats, na een...

Restaurant d'Artiest in Medemblik verkocht!

Het was al enige tijd rustig rondom de verkoop van Restaurant d’Artiest in Medemblik, tot er een...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.