Hart voor horeca

Subway Heerhugowaard verkocht!

28 februari jl. vond de overdracht van de Subway-vestiging in Heerhugowaard plaats, na een relatief korte periode in de verkoop te hebben gestaan. Het verkooptraject verliep soepel en de goede samenwerking tussen de verkoper, koper en Van Alkemare resulteerde in snelle onderhandelingen en een tevreden opdrachtgever.

In maart 2011 opende Severien Wiersma de Subway in het winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard en sindsdien is het onmisbaar. De geur van de verse broodjes verspreidt zich rijkelijk binnen het winkelcentrum en het is één van de meest geliefde plekken voor een goede lunch tussen het winkelen door. Ondanks het grote succes van de Subway, besloot Severien deze toch te willen verkopen. Severien heeft nog een Subway-vestiging in Zwaag en wil minder gaan werken én meer genieten van zijn vrijheid. Van Alkemare is al jarenlang verkopend makelaar voor meerdere Subway-vestigingen en zo raakte Severien ook met Van Alkemare in contact. Severien: “Ik had in eerste instantie contact met Nico en we begrepen elkaar meteen goed in waar we naartoe willen. Vervolgens kwam ook Sacha in beeld. We hebben een goede samenwerking gehad. Alle afspraken werden keurig nagekomen, alles zag er goed uit: een uitstekende samenwerking. Sacha was altijd goed bereikbaar. Ik werd altijd keurig teruggebeld.” Severien is blij met de verkoop van zijn zaak en gaat nu genieten van wat meer rust. Hij heeft een boot in Spanje en wil daar de komende tijd goed gebruik van gaan maken en genieten van de aangename Zuid-Europese temperaturen.

De kopende partij van de Subway is de familie Chhetri. Familie Chhetri heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de Subway-franchise. Sinds 1 maart 2021 zijn zij eigenaar van de vestiging op de Haarlemmmerdijk. Exact één jaar later mogen zij zich ook eigenaar noemen van de vestiging in Heerhugowaard. De familie wilde graag doorgroeien als ondernemers en kwamen met Severien in contact vanwege de verkoop van zijn vestiging. Ze waren direct geïnteresseerd en de onderhandelingen gingen van start, onder begeleiding van makelaar Sacha. Rahul Chhetri: “De samenwerking met Alkemare was top. Onze contact persoon was Sacha en die was altijd bereikbaar en reageerde ook snel. Ik had een paar keren dat ik sommige moeilijke termen niet begreep maar Sacha legde dit mij elke keer goed uit.”

Op 7 maart zijn Rahul en zijn familie direct begonnen aan de renovatie van het pand, de Subway in Heerhugowaard zal namelijk worden omgetoverd tot het nieuwste model. Vanaf heden bent u van harte welkom om de vernieuwde Subway te bezoeken in Heerhugowaard!

Wij wensen Severien en familie Chhetri veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Restaurant d'Artiest in Medemblik verkocht!

Het was al enige tijd rustig rondom de verkoop van Restaurant d’Artiest in Medemblik, tot er een...

Paviljoen Jeroen in Zandvoort verkocht!

Al 31 jaar lang werd Strandpaviljoen Jeroen in Zandvoort met veel plezier gerund door Hanneke en...

't Moddermannetje in Alkmaar verkocht!

Jarenlang werd ’t Moddermannetje aan de Stationsweg gerund door Rodney Held en met succes: deze...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.