Hart voor horeca

Restaurant d'Artiest in Medemblik verkocht!

Het was al enige tijd rustig rondom de verkoop van Restaurant d’Artiest in Medemblik, tot er een bezichtiging werd aangevraagd door Marc Kok. Marc was al en een tijdje bezig met zijn zoektocht naar de perfecte locatie om zijn eigen restaurant te openen, maar helaas zonder succes. Tót hij voet zette in Restaurant d’Artiest en hij direct verkocht was door de charme van dit authentieke restaurant.

Het was even afwachten op de juiste kandidaat, maar zowel vanuit verkoper Henny Botman als Marc was er direct een goede klik. Marc had al meerdere bezichtigingen elders gedaan, maar deze locaties voldeden allen niet aan waar hij precies naar op zoek was voor zijn Franse bistro-concept. D’Artiest voldeed direct aan al zijn verwachtingen en wensen: een pand plus bedrijfswoning met geschiedenis, authenticiteit én een Frans tintje. Marc was direct verkocht. D’Artiest voelde direct als thuis en hij zag veel mogelijkheden. Toen startte het traject van de onderhandelingen tussen Marc en Henny, onder begeleiding van makelaar Joeri Peetoom.

Henny heeft de samenwerking met Van Alkemare, in het specifiek met Joeri, als zeer prettig ervaren: “Ik vind dat Van Alkemare zeer professioneel is. Als verkoper heb je een eigen account waarmee je inzicht hebt in alle ontwikkelingen rondom de verkoop. De perspectieven zijn nuchter. De samenwerking met Joeri heb ik als uiterst plezierig ervaren. Hij is een hele nuchtere, maar schappelijke jongeman, die gelooft in zijn vak. De contracten die Joeri heeft opgesteld heb ik naar mijn advocaat gestuurd en van hem kreeg ik de complimenten dat deze makelaar écht weet waar hij mee bezig is. Dat sterkt mij ook gewoon, het feit dat ik de juiste makelaar gevonden heb. De kennis is vakkundig. Ik heb mij laten leiden door Joeri en dat heeft heel goed uitgepakt.”

Voor Marc kwam er met zijn bezoek aan d’Artiest een einde aan een lange zoektocht. Marc is direct stappen gaan ondernemen en in gesprek geraakt met Henny over de verkoop van de zaak. Marc: “Henny en ik liggen wel een beetje op dezelfde golflengte. Alles viel direct op zijn plek. Na een aantal gesprekken kwamen we er samen uit.” De samenwerking met Henny en Joeri heeft Marc prettig ervaren: “Alles is erg goed verlopen. Henny en Joeri zijn altijd zeer open en eerlijk geweest en werken goed samen, dat vond ik erg fijn. We zijn uiteindelijk tot een overeenstemming gekomen en daar ben ik erg blij mee.”

Op 28 februari was de overdracht van d’Artiest. Sinds toen is Marc direct hard aan de slag gegaan met de verbouwing van de zaak: “Alles wat erin stond is eruit en ik begin gewoon overnieuw. Ik heb een nieuwe bar geplaatst van 4.5 meter. Er komt een garderobekast, een boekenkast en nog veel andere meubels. Het wordt echt een totaal andere zaak. Echt mijn eigen visie.” Het concept dat Marc gaat neerzetten is een Franse, Bourgondische bistro, genaamd Bistrot Marc. “Ik ga proberen het gevoel dat je in Parijs hebt, hier te creëren. Het gezellige, samen zijn, familiegevoel.” De deuren van Bistrot Marc zijn sinds 16 maart geopend.

Henny heeft nu eindelijk de tijd om te genieten van meer vrijheid. Dat doet hij vanuit het Brabantse Helmond. Geheel stilzitten zal Henny zeker niet, want hij gaat zich in Brabant inschrijven bij de KVK als ZZP’er: “Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Misschien ga ik mezelf verhuren in als troubleshooter, zelfstandig kok of chef.”

Wij wensen Henny en Marc veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Paviljoen Jeroen in Zandvoort verkocht!

Al 31 jaar lang werd Strandpaviljoen Jeroen in Zandvoort met veel plezier gerund door Hanneke en...

't Moddermannetje in Alkmaar verkocht!

Jarenlang werd ’t Moddermannetje aan de Stationsweg gerund door Rodney Held en met succes: deze...

Double Streetfood in Hoorn verkocht!

Double Streetfood in Hoorn is overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Deze prachtige zaak gevestigd...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.