Hart voor horeca

Paviljoen Jeroen in Zandvoort verkocht!

Al 31 jaar lang werd Strandpaviljoen Jeroen in Zandvoort met veel plezier gerund door Hanneke en Jeroen Mel. Vorig jaar besloten Jeroen en Hanneke zich echter te oriënteren op de verkoop van het paviljoen. Het nieuws dat het strandpaviljoen op de markt zou komen verspreidde zich snel in Zandvoort en meerdere geïnteresseerden meldden zich bij Hanneke en Jeroen. Jeroen en Hanneke wilden echter graag op professionele wijze begeleid worden in het verkoopproces van het paviljoen. Een vriendin van Hanneke raadde Van Alkemare aan en dat resulteerde uiteindelijk in een prettige en intensieve samenwerking.

Makelaar Joeri Peetoom heeft Hanneke en Jeroen met veel plezier begeleid tijdens het verkoopproces. Voor Hanneke en Jeroen was het een grote en spannende stap om de zaak te verkopen, maar hebben de samenwerking met Van Alkemare altijd positief ervaren. Hanneke: “Het is allemaal heel snel gegaan. We hadden direct een hele goede klik. We zijn goed begeleid door het hele proces. Het voordeel is dat we niet zelf alle contacten moesten leggen, dat werd door Van Alkemare gedaan. Dat was echt heel prettig.”

Huig Molenaar was één van de geïnteresseerden die zich direct bij Hanneke en Jeroen had gemeld toen hij lucht kreeg van de verkoop van het paviljoen. Kort daarna werd de verkoop van het strandpaviljoen aan Van Alkemare overgedragen en ging Huig het biedingsproces in. Met positieve uitkomst! Huig mag zichzelf namelijk de trotse nieuwe eigenaar van Paviljoen Jeroen noemen. Huig is een bekende horecaondernemer in Zandvoort en is al jarenlang eigenaar van strandpaviljoen Thalassa en het naastgelegen strandpaviljoen Ahoi.

Na het tekenen van de koopovereenkomst zat er nog een periode van een half jaar tussen tot de daadwerkelijke oplevering. In de tussentijd hebben Hanneke en Jeroen veel contact met Joeri onderhouden, die tevens ook goed contact met koper Huig onderhield. Hanneke: “We werden goed op de hoogte gehouden door Joeri. Daardoor hadden we er veel vertrouwen in.”

Hanneke en Jeroen hebben de zaak met een goed gevoel overgedragen aan Huig: “We zijn erg blij met de koper. Hij was al behoorlijk bekend op het strand, dus we zijn wel erg blij dat dezelfde liefde erin wordt gestoken. Dat is toch een goed gevoel!” Hanneke kijkt ook positief terug op de samenwerking met Van Alkemare: “Ik heb het gevoel dat de samenwerking heel volledig is geweest en dat we goed ondersteund zijn. We hebben er een heel fijn gevoel over. Dat is ook de reden waarom we Van Alkemare ook al aan anderen hebben aanbevolen.”

Huig is blij met de aankoop van het strandpaviljoen en het verloop van de samenwerking met Van Alkemare: “Dat verliep prettig. Korte lijnen. Informeel. Dat was wel fijn.” Huig heeft mooie toekomstplannen met het strandpaviljoen: “We zetten de lijn die Paviljoen Jeroen gehanteerd heeft sowieso het eerste jaar door met het selfservice-concept. In de toekomst gaan we het concept enigszins aanpassen. Het product aanbod gaan we wat wijzigen, met name het grill-concept gaan we uitbreiden. Vanuit mijn beleving was Paviljoen Jeroen altijd vooral op gezinnen gericht. Dat doen wij ook al met nabijgelegen Thalassa, dus met dit paviljoen willen wij een compleet andere doelgroep aanspreken. Een jongere doelgroep, van 25-40 jaar oud. Ook qua inrichting zullen er aanpassingen komen: de kleurstelling, wat grovere materialen, wat stoerder.”

Een paar dagen na de oplevering zijn Hanneke en Jeroen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Hanneke: “We waren met goede vrienden en hebben goed kunnen praten over de toekomst. We hebben met elkaar afgesproken dat we komend jaar niet direct iets nieuws aannemen qua werk en dat soort dingen, omdat we ons eerst willen oriënteren. We hebben bijvoorbeeld nagedacht over een bed en breakfast. In ieder geval kleinschaliger dan we wat nu hadden, maar we willen wel iets doen. Het is nu een moeilijke markt, dus we nemen de tijd.”

Paviljoen Jeroen zal naar verwachting eind maart haar deuren open onder de nieuwe naam: “Paviljoen Bruut”.

Wij wensen Huig, Hanneke en Jeroen veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

't Moddermannetje in Alkmaar verkocht!

Jarenlang werd ’t Moddermannetje aan de Stationsweg gerund door Rodney Held en met succes: deze...

Double Streetfood in Hoorn verkocht!

Double Streetfood in Hoorn is overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Deze prachtige zaak gevestigd...

Restaurant Orries in Nieuw-Vennep verpacht!

Het was een lange zoektocht naar het vinden van een geschikte kandidaat voor de overname van...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.