Hart voor horeca

't Moddermannetje in Alkmaar verkocht!

Jarenlang werd ’t Moddermannetje aan de Stationsweg gerund door Rodney Held en met succes: deze gezellige bruine kroeg is een onmisbaar begrip in Alkmaar! Voor Rodney werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven en hij besloot de zaak te willen verkopen. Hiervoor schakelde hij van Alkemare Horecamakelaardij in.

In het verleden had Rodney Nick Zuurbier ingeschakeld voor een huurherzieningstraject, wat naar tevredenheid van Rodney is verlopen: “Nick had het huurherzieningstraject heel netjes geregeld. Nick is altijd heel transparant.” Door zijn positieve ervaringen met Van Alkemare uit het verleden, besloot Rodney voor de verkoop wederom Van Alkemare in te schakelen.

Makelaar Sacha Boots was verantwoordelijk voor het verkooptraject van ’t Moddermannetje. Rodney kijkt terug op een prettige samenwerking: “De verkoop was top geregeld. Het was afwachten op een koper, maar de verkoop ging snel. Er werd snel gehandeld en alles was goed geregeld. Van Alkemare is top!”

De zaak is inmiddels overgedragen aan koper Rick Breebaart. Rick sluit zich bij Rodney aan en deelt de prettige ervaring met Van Alkemare: “Het contact met Sacha verliep heel erg goed. Hij was erg behulpzaam en heeft alles goed geregeld.”

Makelaar Sacha Boots over de verkoop van ‘t Moddermannetje: “Na een redelijk lange tijd stil te hebben gelegen (hoogstwaarschijnlijk door de Covid19 maatregelen) kwam Rick op het juiste moment om 't Moddermannetje over te nemen van Rodney. Het gehele proces verliep soepel en de communicatie naar beide partijen ging telefonisch, via whatsapp en per mail door goede bereikbaarheid van Rick en Rodney zeer gemakkelijk. Ik heb de samenwerking met hen ook als zeer prettig ervaren.”

Rick moest vanwege de coronamaatregelen helaas nog even geduld hebben met het openen van de zaak, maar besloot er het beste van te maken en zijn tijd nuttig te gebruiken om een aantal klussen op te pakken in de zaak. Zo is er al een nieuw plafond geplaatst, zijn de wanden gestukt, is er een nieuwe barkas geplaatst, is de muziekapparatuur vervangen en komt er een gloednieuwe tapinstallatie van Amstel.

Vaste klanten van ’t Moddermannetje hoeven echter niet bang te zijn dat ze de zaak niet meer terug herkennen. Rick: “Het Moddermannetje blijft het Moddermannetje. Het blijft een bruine kroeg. Ik ga gewoon op dezelfde voet verder in eerste instantie. Dat houdt in dat ik gewoon door ga met de feestjes en live muziek zoals Rodney dat deed. Daarnaast pak ik een aantal dingen weer op die voor corona gestopt zijn, zoals dart- en klaverjasavonden.”

Rick heeft op 29 januari de deuren van ’t Moddermannetje heropend en de zaak is geopend van donderdag t/m maandag geopend vanaf 16:00 uur.

Rodney is blij met de verkoop van de zaak en gaat de komende tijd genieten van zijn welverdiende rust.

Wij wensen Rodney en Rick veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Double Streetfood in Hoorn verkocht!

Double Streetfood in Hoorn is overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Deze prachtige zaak gevestigd...

Restaurant Orries in Nieuw-Vennep verpacht!

Het was een lange zoektocht naar het vinden van een geschikte kandidaat voor de overname van...

Bistro Limmen verkocht!

Terwijl de verkoop van Gingers Wormerveer in volle gang was, waren eigenaren Fleur Bruin en...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.