Hart voor horeca

Double Streetfood in Hoorn verkocht!

Double Streetfood in Hoorn is overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Deze prachtige zaak gevestigd in het centrum van Hoorn op Dubbele Buurt 9 stond al 17 jaar lang leeg, tot Peter Sturm en Intan Tania in 2018 besloten dit aan te kopen. Na een complete verbouwing ontstond hier de prachtige zaak die Double Streetfood nu is, gericht op bezorging en afhaal van Indonesische gerechten.

Echter besloten Peter en Intan in de zomer van 2021 hun zaak te willen verkopen om meer tijd door te kunnen brengen met familie en vrienden en meer te reizen. Hiervoor besloten zij de hulp van Van Alkemare in te schakelen en met succes: slechts enkele maanden later is de zaak succesvol overgedragen aan een nieuwe eigenaar.

Peter geeft aan de samenwerking met Van Alkemare heel prettig ervaren: “Alles ging goed en was duidelijk. Joeri is erg vriendelijk en ik kon goed met hem opschieten”. Peter zou Van Alkemare dan ook van harte aanbevelen aan andere horecaondernemers die hun zaak willen verkopen. Nu Double Streetfood verkocht is heeft Peter besloten de horecawereld te verlaten en is hij momenteel werkzaam in de bouw.

Alle klanten van Double Streetfood hoeven niet getreurd te zijn: de nieuwe eigenaar zal het concept namelijk grotendeels doorvoeren onder de naam Toko Double Streetfood!

Wij wensen zowel Peter en Intan als de nieuwe eigenaar van Double Streetfood veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Restaurant Orries in Nieuw-Vennep verpacht!

Het was een lange zoektocht naar het vinden van een geschikte kandidaat voor de overname van...

Bistro Limmen verkocht!

Terwijl de verkoop van Gingers Wormerveer in volle gang was, waren eigenaren Fleur Bruin en...

Family Oostzaan verkocht!

Al eerder kocht Rongwei Zhu een cafetaria in Purmerend aan via Van Alkemare en toen hij een mail...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.