Hart voor horeca

Bistro Limmen verkocht!

Terwijl de verkoop van Gingers Wormerveer in volle gang was, waren eigenaren Fleur Bruin en Swantje Berger in de tussentijd al druk bezig met de overname van Bistro Limmen, om op deze locatie Gingers voor te zetten. Kort nadat voormalig eigenaren Ageeth de Boer en Dimitri Rieval hadden besloten Bistro Limmen te willen verkopen kwamen zij in contact met Fleur, die veel interesse had om de zaak over te kopen. Voor het opstellen van alle contracten besloten Ageeth en Dimitri Van Alkemare in te schakelen voor verkoop begeleiding en advies.

Het hele proces is voor beide partijen goed verlopen en op een transparante manier, alsmede doordat Ageeth en Fleur elkaar persoonlijk goed kennen, maar ook doordat zij beide al eerder hebben samengewerkt met makelaar Nico. Ageeth is enthousiast over de samenwerking: “Zoals altijd helemaal top! Nico is zeer bekwaam in wat hij doet en Manou ook. Vanuit Van Alkemare is het allemaal heel soepel gegaan. Heel transparant en duidelijk. Als je wat wil weten krijg je meteen antwoord.” Ook Fleur is positief: “De begeleiding verliep heel prettig. We konden alles heel transparant regelen. Het was heel duidelijk.” Ook makelaar Nico beaamt dat het een plezier is geweest om zaken te doen met beide partijen.

Bistro Limmen is inmiddels succesvol overgedragen aan Fleur en de zaak is omgetoverd tot Bistro Gingers. Begin oktober is de zaak in Limmen geopend. Fleur over Bistro Gingers: “Het is lekker druk, dus het gaat hartstikke goed!” Kijk voor meer informatie over Bistro Gingers op https://bistrogingers.nl/

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Family Oostzaan verkocht!

Al eerder kocht Rongwei Zhu een cafetaria in Purmerend aan via Van Alkemare en toen hij een mail...

Restaurant Gingers in Wormerveer verkocht!

Op 1 september was het zo ver: de overdracht van Gingers op Wandelweg 51 in Wormerveer! Zowel de...

Restaurant 'de Brug' in Van Ewijcksluis verkocht!

Deze prachtige locatie aan de haven in het Noord-Hollandse dorpje Van Ewijcksluis behoorde tot...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.