Hart voor horeca

Family Oostzaan verkocht!

Al eerder kocht Rongwei Zhu een cafetaria in Purmerend aan via Van Alkemare en toen hij een mail voorbij zag komen met daarin een cafetaria in Oostzaan, was hij direct geïnteresseerd. Het object stond eerder in 2019 al eens te koop en ook toen had Rongwei interesse, maar leidde dit voor hem helaas nog niet tot een aankoop. In 2021 had hij meer succes en mag hij zichzelf inmiddels de trotse eigenaar van Family Oostzaan noemen, samen met zijn vrouw Bingxin Chen en compagnon Qiuping Ruan.

Verkoper Jeroen Kuijs heeft de afgelopen jaren Family Oostzaan met veel plezier gedraaid, maar besloot in 2019 toch te willen stoppen en de zaak te willen verkopen. Een relatie binnen FHC, de organisatie achter de Family Franchise, adviseerde Van Alkemare aan Jeroen voor de verkoop van de zaak. Alhoewel het een vrij langdurig verkoopproces is geweest, heeft verkoper Jeroen Kuijs het gehele traject en de samenwerking met Van Alkemare altijd goed ervaren.

Rongwei heeft besloten de cafetaria onder de naam en franchise Family door te zetten in Oostzaan: “Family is een hele leuke franchise. Mijn zaak in Purmerend is ook een Family. Ik vind het een heel leuk bedrijf.” De samenwerking met Van Alkemare, en in het bijzonder met makelaar Nick Zuurbier, heeft Rongwei net als in het verleden goed ervaren: “Met Nick is het altijd goed. Hij heeft alles keurig geregeld.”

De deuren van Family Oostzaan zijn op de dag van de overdracht direct weer geopend en Rongwei is vol enthousiasme begonnen met zijn tweede Family-vestiging. Verkoper Jeroen gaat genieten van zijn welverdiende rust.

Wij wensen zowel de Rongwei als Jeroen veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Restaurant Gingers in Wormerveer verkocht!

Op 1 september was het zo ver: de overdracht van Gingers op Wandelweg 51 in Wormerveer! Zowel de...

Restaurant 'de Brug' in Van Ewijcksluis verkocht!

Deze prachtige locatie aan de haven in het Noord-Hollandse dorpje Van Ewijcksluis behoorde tot...

Snackbar Happy in Den Helder verkocht!

Eind mei kwam de Den Helderse cafetaria Snackbar Happy gevestigd aan de Jan in ’t Veldstraat in...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.