Hart voor horeca

Restaurant 'de Brug' in Van Ewijcksluis verkocht!

Deze prachtige locatie aan de haven in het Noord-Hollandse dorpje Van Ewijcksluis behoorde tot voor kort nog tot Fred en Mirjam Fasse, echter is de zaak inmiddels succesvol overgedragen aan nieuwe eigenaren.

Fred is tevreden over de samenwerking met Van Alkemare en in het specifiek met makelaar Joeri Peetoom: “We hadden goed contact. Joeri is sociaal in de omgang en zeer meedenkend, hij heeft zijn best gedaan”. Fred is blij dat de zaak inmiddels verkocht is, nadat deze toch een geruime tijd in de verkoop heeft gestaan: “De overdracht is super gegaan!”.

Makelaar Joeri zegt hier het volgende over: “Het was inderdaad een langdurig traject, maar uiteindelijk hebben we het naar dikke tevredenheid kunnen afwikkelen. Het bedrijf is verkocht aan een bekwame partij”. Ook beaamt Joeri de prettige samenwerking met Fred en Mirjam: “Het was een zeer prettige samenwerking en ik heb goed contact gehad met Fred en Mirjam”.

De komende maanden zal Fred eerst gaan genieten van een welverdiende vakantie en daarna op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij vooralsnog de horeca wel uitsluit.  Mirjam is al geruime tijd in dienst bij Pieter Dekker uitvaartverzorging en heeft daarnaast recent een eigen tak in de uitvaartverzorging opgezet.

Wij wensen zowel de kopers als de verkopers al het succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via FacebookInstagramTwitter of LinkedIn!  

 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Snackbar Happy in Den Helder verkocht!

Eind mei kwam de Den Helderse cafetaria Snackbar Happy gevestigd aan de Jan in ’t Veldstraat in...

Partycentrum Meereboer in Oudorp is verkocht!

Partycentrum Meereboer is al sinds zijn bestaan een onmisbaar begrip in Oudorp en omstreken voor...

Fozzies Beverwijk verkocht aan nieuwe eigenaren

Fozzies in Beverwijk verkocht! De onderneming aan de Zeestraat in Beverwijk stond al jaren...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.