Hart voor horeca

Restaurant Gingers in Wormerveer verkocht!

Op 1 september was het zo ver: de overdracht van Gingers op Wandelweg 51 in Wormerveer! Zowel de opdrachtgever (Fleur Bruin) als de nieuwe huurder van het pand (Sandeep Biswokarma) zijn inmiddels vol enthousiasme begonnen aan een nieuw avontuur.

Het was niet de eerste keer dat Fleur Van Alkemare heeft ingeschakeld; vier jaar geleden heeft zij het pand aan de Wandelweg namelijk via Van Alkemare aangekocht. Deze samenwerking was dusdanig goed bevallen dat Fleur besloot om wederom de hulp van Van Alkemare in te schakelen om de zaak te verkopen. Ook dit keer is de samenwerking naar wens verlopen: “Dat ging hartstikke goed. Als ik vragen had kon ik bij Nico of Sacha terecht, zowel telefonisch of via Whatsapp, dat ging ideaal eigenlijk. Ook met de contracten ging het allemaal goed.”

Ook nieuwe huurder Sandeep kijkt met tevredenheid terug op de samenwerking met Van Alkemare: “Het was prettig, de communicatie was erg goed en ik werd snel te woord gestaan. Het verliep allemaal erg soepel!” In eerste instantie vond Sandeep de huurprijs echter wat aan de hoge kant, wat één van de redenen is waardoor het proces iets langer heeft geduurd. Aangezien de communicatie naar de verhuurders via de makelaar verliep had Sandeep gehoopt dat de makelaar hierin iets voor hem kon betekenen.

Makelaar Sacha Boots zegt hierover: “Wij zijn ingeschakeld door de verkoper en die heeft er natuurlijk ook belang bij dat de nieuwe huurovereenkomst of indeplaatsstelling naar tevredenheid van alle partijen wordt verkregen. Daar heb ik mij in dit geval dan ook voor ingezet. Echter als het pand verhuurd is zoals nu het geval is (lopende contract), dan kunnen wij de verhuurder niets afdwingen. Koper heeft wel recht op een indeplaatsstelling, maar tegen dezelfde voorwaarden en condities als dat verkoper het in huur had. De enige rol die wij hierin kunnen vervullen is het bemiddelen tussen de verhuurder en koper/nieuwe huurder en werken met de ruimte die wij daarvoor krijgen van huurder en verhuurder. Dat heb ik zo goed mogelijk gedaan.”

Makelaar Sacha Boots heeft de overdracht ook als zeer prettig ervaren en zegt het volgende: “We hadden te maken met meerdere relatief "jonge" professionals wat er in mijn ogen voor deed zorgen dat de communicatie zeer soepel is verlopen tussen tussen alle partijen. Ik wens alle betrokken mensen en partijen zeer veel succes met hun volgende uitdaging en hoop jullie in de toekomst weer ergens tegen te komen!”

Momenteel is er een groot team bij Sandeep aan de slag om onder andere de keuken te verbouwen en zal naar verwachting in oktober de zaak heropenen als zijnde een Indiaas restaurant.

Gingers heeft op 1 oktober een nieuwe vestiging geopend in Limmen, waar zij hun concept verder zullen doorzetten onder de naam ‘Bistro Gingers’.

Wij wensen zowel Sandeep als Fleur veel succes toe in de toekomst!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl.

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Restaurant 'de Brug' in Van Ewijcksluis verkocht!

Deze prachtige locatie aan de haven in het Noord-Hollandse dorpje Van Ewijcksluis behoorde tot...

Snackbar Happy in Den Helder verkocht!

Eind mei kwam de Den Helderse cafetaria Snackbar Happy gevestigd aan de Jan in ’t Veldstraat in...

Partycentrum Meereboer in Oudorp is verkocht!

Partycentrum Meereboer is al sinds zijn bestaan een onmisbaar begrip in Oudorp en omstreken voor...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.