Hart voor horeca

Restaurant Da Noi heeft nieuw pand in Hoorn!

Da Noi, is Italiaans voor ‘van ons’. Dat kunnen Cristian en Salvatore nu opnieuw zeggen na aankoop van een nieuw pand aan het Kerkplein. 

Siciliaans restaurant Da Noi in Hoorn groeide uit zijn voegen. Vandaar dat eigenaren Cristian en Salvatore via Van Alkemare Horecamakelaardij op zoek gingen naar een groter restaurant. 

Het restaurant dat zij eerder op het oog hadden, was al verkocht. Daarom waren zij zeer verheugd met de tip dat Oranje-Binnen aan het Kerkplein in Hoorn te koop kwam.

 “Wij zijn zeer blij hoe de aankoop gegaan is. In minder dan een maand was alles afgerond,” vertelt Cristian. “Echte punten ter verbetering kan ik niet noemen, het ging uitstekend. Joeri was goed bereikbaar, had snel antwoorden op onze vragen en dacht mee voor beide partijen. 

Het gaf ons echt het gevoel dat het niet alleen ging om verkopen, maar ook om een goed advies passend bij beide situaties. Wij hebben het ervaren als top service en kunnen Van Alkemare Horecamakelaardij warm aanbevelen.”

Da Noi is nu open voor het afhalen en bezorgen van gerechten. Zodra de horeca weer open mag zullen zij een feestelijke opening verzorgen voor hun klanten. De informatie hierover zal te vinden zijn op hun website: www.danoi.info en op de Facebookpagina: @danoihoorn 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Toffe brasserie wacht op opening!

Vanuit eerdere goede ervaringen kwam Gerard Laamens wederom bij Van Alkemare horecamakelaardij...

Blij met de begeleiding!

De eigenaar van snackbar Geesterduin in Castricum besloot Van Alkemare Horecamakeaardij in de...

Feestcafé wordt woning!

Referentietekst Hemmerbuurt 76, Hem “Ooit was het de best lopende discotheek van...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.