Hart voor horeca

Feestcafé wordt woning!

Referentietekst Hemmerbuurt 76, Hem

“Ooit was het de best lopende discotheek van Westfriesland,” vertelt Ageeth Redeker trots. Onlangs verkocht zij voormalig ‘Irma la Douce’ in Hem via Van Alkemare Horecamakelaardij. Veertig jaar geleden begon Ageeth samen met haar man deze onderneming. Over wat zij beleefd hebben is haast een boek te schrijven. De aanleiding om nu te verkopen is omdat haar man helaas overleden is. Daarna is de zaak nog wel een paar dagen per week open geweest, maar het werd te zwaar voor haar. “Na de gloriedagen met de discotheek was het plan opgevat om het roer om te gooien en er meer een soort restaurant van te maken. De vergunning lag er, maar de buren maakten hiertegen bezwaar bij de gemeente. In de tussentijd lag het bedrijf stil en hadden we geen inkomsten,” legt Ageeth uit. “Gelukkig konden we toen een ander café in de buurt huren en daar ons brood mee verdienen. Daar werkt nu onze zoon.”

Toen het pand te koop gezet ging worden bleek dat er geen woonbestemming op het huis zat. En dat ondanks dat de eigenaren vele jaren zelf naast hun onderneming gewoond hebben. “Gelukkig heeft Van Alkemare mij kunnen begeleiden bij de aanvraag richting de gemeente om dat te wijzigen en is het vlot goedgekeurd,” vertelt Ageeth opgelucht. “Makelaar Joeri Peetoom is echt een kanjer! Hij heeft het perfect geregeld en ik kon en mocht hem alles vragen. Alles werd opgelost.” Ageeth woont nu een enkele kilometers verderop. “Ik ga van mijn rust genieten en het eerst allemaal even verwerken. Het is niet niks geweest. Maar ik ben blij dat Van Alkemare mij heeft geholpen om het allemaal goed te regelen.”
Het pand wordt nu door de nieuwe eigenaren omgebouwd tot woonhuis.


Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Verkocht! Kennemerstraatweg 215 in Heiloo

Het is mooi geweest! En nu gaan we ‘Hoppen’   “Het is mooi geweest,” laat Dick Nanne weten...

Verkocht! Lunchroom Cafetaria Rosarium in Krommenie

Krommenie krijgt er ‘Indian Taste’ bij   Wim en Lydia Steur van lunchroom Rosarium in...

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen Na een korte zoektocht op internet...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.