Hart voor horeca

Bella Italia in Hoorn verkocht!

Al eerder stond restaurant Bella Italia in Hoorn te koop via Van Alkemare Horecamakelaardij. Na diverse onderhandelingen besloot Giancarlo Pagana toen om vennoot te worden in het restaurant van zijn ouders en dit zelf te gaan runnen.

Nu hij het jaren later wilde verkopen, schakelde hij Van Alkemare wederom in.  “Ik ben tevreden over hoe de transactie verlopen is. Er is goed meegedacht en er was goed overleg. Het heeft drie jaar te koop gestaan en er zijn vele bezichtigingen geweest die allemaal goed begeleid zijn.

Het enige verbeterpunt is dat ik aan het einde van het traject nog niet helemaal uit was over de prijs en Van Alkemare wel aandrong op het aannemen van dit bod. Hier had misschien nog iets beter geluisterd kunnen worden naar mijn wensen en ideeën,” legt Giancarlo uit, “Maar zo is het wel allemaal rond gekomen en kan ik nu een nieuwe start maken met een nieuw bedrijf buiten de horeca.”

Horecamakelaar Joeri Peetoom zegt hierover: “Het klopt dat wij hier druk op hebben gezet richting Giancarlo. Dit is omdat wij er vanuit onze kennis van de huidige markt 100% van overtuigd zijn dat dit een goede deal was en hij deze kans met beide handen aan zou moeten pakken.”
 
De eigenaren van het pand waren bij deze transactie de kopers. Zij geven aan dat zij de rol van Van Alkemare Horecamakelaardij als zeer prettig hebben ervaren. Er was goede communicatie en goede bemiddeling. Ook waarderen zij dat er zowel richting de kopende als de verkopende partij goed werd meegedacht. Inmiddels hebben zij de onderneming doorverkocht en komt er wederom een Italiaans restaurant op dit adres.   
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn!  
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Restaurant Da Noi heeft nieuw pand in Hoorn!

Da Noi, is Italiaans voor ‘van ons’. Dat kunnen Cristian en Salvatore nu opnieuw zeggen na...

Toffe brasserie wacht op opening!

Vanuit eerdere goede ervaringen kwam Gerard Laamens wederom bij Van Alkemare horecamakelaardij...

Blij met de begeleiding!

De eigenaar van snackbar Geesterduin in Castricum besloot Van Alkemare Horecamakeaardij in de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.