Hart voor horeca

Blij met de begeleiding!

De eigenaar van snackbar Geesterduin in Castricum besloot Van Alkemare Horecamakeaardij in de schakelen voor de verkoop van zijn zaak aangezien hij een echte horecamakelaar zocht. Echter moest hij door ziekte zijn schoondochter Dorien inschakelen om de verkoop af te ronden. “Gelukkig gaat het nu weer beter met hem,” laat Dorien weten. “Het was best een lang traject van 2 jaar, maar het is ook geen gemakkelijke tijd nu, en er heeft zich in de buurt ook een snackbar gevestigd. We zijn blij met de begeleiding die door Van Alkemare geboden is. De makelaar was erg betrokken en er was prettig contact met hem. Het is fijn dan mijn schoonvader nu kan aansterken en van zijn pensioen kan gaan genieten zonder dat hij zich hier nog druk om hoeft te maken. Dat geeft rust.”
 
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Feestcafé wordt woning!

Referentietekst Hemmerbuurt 76, Hem “Ooit was het de best lopende discotheek van...

Verkocht! Kennemerstraatweg 215 in Heiloo

Het is mooi geweest! En nu gaan we ‘Hoppen’   “Het is mooi geweest,” laat Dick Nanne weten...

Verkocht! Lunchroom Cafetaria Rosarium in Krommenie

Krommenie krijgt er ‘Indian Taste’ bij   Wim en Lydia Steur van lunchroom Rosarium in...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.