Hart voor horeca

Toffe brasserie wacht op opening!

Vanuit eerdere goede ervaringen kwam Gerard Laamens wederom bij Van Alkemare horecamakelaardij terecht toen hij het pand met daarin Restaurant Dok 10 in Akersloot wilde verhuren.

“Makelaar Nick Zuurbier heeft het keurig afgehandeld en alles in goede banen geleid,” laat hij weten. “Nick en de medewerkers van het kantoor zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.”

Remon de Nijs en Gilbert Scholten huurden tot onlangs het pand dat door hen werd ingericht als restaurant Dok10. Nu werd hun inventaris aan de nieuwe huurder overgedragen. 

“Ik kan er kort en krachtig over zijn,” vertelt Remon. “Het is via Van Alkemare Horecamakelaardij volledig naar wens en verwachting verlopen. Ik heb geen verbeterpunten. Alles is gegaan zoals het moest en zoals het hoort.”

Sam Piscaer en Martijn Rootring vernamen via Facebook deze kans en zijn via de bemiddeling van Van Alkemare nu de nieuwe uitbaters van Restaurant Dok 10. Zij zijn inmiddels druk bezig om de zaak tip top in orde te brengen voor het moment dat de horeca weer open mag.

“De begeleiding vanuit Van Alkemare ging allemaal goed en vooral snel, dus wij zijn heel tevreden,” vertelt Sam. “Nu hopen we dat we snel open mogen, het gaat een hele toffe brasserie worden, waar je met prachtig uitzicht op het water heerlijk kunt eten en kunt genieten van een goed glas wijn.”

Wanneer openstelling weer is toegestaan, kunnen klanten het nieuws en de speciale acties van het restaurant volgen op de facebookpagina: Dok-10 Bar & Kitchen.
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Blij met de begeleiding!

De eigenaar van snackbar Geesterduin in Castricum besloot Van Alkemare Horecamakeaardij in de...

Feestcafé wordt woning!

Referentietekst Hemmerbuurt 76, Hem “Ooit was het de best lopende discotheek van...

Verkocht! Kennemerstraatweg 215 in Heiloo

Het is mooi geweest! En nu gaan we ‘Hoppen’   “Het is mooi geweest,” laat Dick Nanne weten...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.