Hart voor horeca

Verkocht! Lunchroom Cafetaria Rosarium in Krommenie

Krommenie krijgt er ‘Indian Taste’ bij
 

Wim en Lydia Steur van lunchroom Rosarium in Krommenie zetten na 23 jaar een punt achter hun horeca carrière. “Het is mooi geweest,” laat Wim weten. “Laat mij nu maar lekker van de rust genieten”. Doordat zij een kennis hadden die bij Van Alkemare Horecamakelaardij werkte toen zij hun onderneming te koop wilden zetten, kozen zij voor deze makelaar. “Het is nu allemaal goed geregeld, maar het duurde wel langer dan verwacht. Wij willen Van Alkemare dan ook meegeven dat zij misschien iets hadden kunnen betekenen door met de huurbaas over de huurprijs te gaan praten voor een toekomstige eigenaar. Die gaat mij natuurlijk niet vertellen dat hij de volgende huurder minder zal gaan rekenen, maar de makelaar misschien wel. Dan was het misschien wel eerder verkocht. Maar ik weet niet of zij dat tot hun taak rekenen. Verder zijn we heel tevreden over de makelaar, die heeft goed zijn best gedaan!”
 
De lunchroom wordt uitgebreid naar een volledig restaurant dat ‘Indian Taste Rosarium’ gaat heten. Hiervoor is de keuken en het interieur aangepast. Ook is de menukaart volledig vernieuwd, zodat klanten uit de heerlijkste curry’s en andere Indiase gerechten kunnen kiezen. Achter de schermen wordt er nog druk gewerkt aan de website en sociale media kanalen.
“Wij vonden het heel positief dat nadat wij een bod hadden gedaan, het snel is afgehandeld door de makelaar van Van Alkemare horecamakelaardij. Graag hadden wij wel gezien dat er vooraf meer duidelijk was geweest over de rekening en wanneer er overleg was met de verkoper, dat wij dan sneller de uitkomst van dit gesprek hadden gehoord. Rond de datum van het tekenen van de koopovereenkomst, kwamen er nieuwe maatregelen vanwege corona, waardoor de horeca weer dicht moest. Wij hebben toen besloten om eerst nog te gaan verbouwen en pas op 1 november open te gaan voor afhalen en bezorgen. Dat maakte dat er onduidelijkheid was over de over te nemen voorraad, ”vertelt Hem.
 
Vanaf 1 november gaat Indian Taste Rosarium open voor het afhalen en bezorgen van Indiase gerechten.
 
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen Na een korte zoektocht op internet...

Verkocht: Frietboet Heerhugowaard

In plaats van één frietje kocht ze een hele boet!   Bij toeval hoorde Ulku Coskun, tijdens...

Restaurant Orries in Nieuw-Vennep verpacht!

Het was een lange zoektocht naar het vinden van een geschikte kandidaat voor de overname van...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.