Hart voor horeca

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Na een korte zoektocht op internet kwamen Nina Queiroz en Marissa De Sa Carvalho terecht bij Van Alkemare Horecamakelaardij om hun lunchroom in Villa Arena te verkopen. Nina had zelf al ervaring in de woningmakelaardij, maar de horecamakelaardij was toch een andere tak van sport, zeker in deze onzekere tijd gedurende corona.  “Wij zijn heel blij dat we het in deze periode toch hebben kunnen verkopen,” laat Nina weten. “In eerste instantie hadden wij geen haast en hebben we zelf de prijs redelijk hoog opgesteld. Wellicht had de makelaar daar een iets meer kritische blik op kunnen geven, of er na verloop van tijd op terug kunnen komen of wij het bij wilden stellen. Terugkijkend had de zaak dan misschien eerder verkocht geweest. Nico Zuurbier reageert hierop vanuit Van Alkemare: “Het was de wens van de opdrachtgever om hoger dan ons vraagprijsadvies in te zetten, ook al zou het dan hoogstwaarschijnlijk langer duren. Dat laatste bleek helaas het geval en dat is voor zowel opdrachtgever als makelaar vervelend. Wij voelen ons verder niet geroepen om tussentijds te veel te pushen voor prijsverlaging. Wij treden in overleg over de voortgang, bieden opties en de opdrachtgever besluit uiteindelijk te nemen stappen. Wij hebben de samenwerking met Nina en Marissa als zeer prettig ervaren en zijn blij dat we tot resultaat zijn gekomen.”

Ammar Jermukli en Anas Al Midani zijn vanaf 1 september de nieuwe eigenaren van Ballini Caffè e Panini. Zij waren specifiek op zoek naar een horecazaak in Amsterdam en zijn heel blij met de locatie aan de Johan Cruijff Boulevard. “Ik kreeg de link vanaf de website van Van Alkemare Horecamakelaardij via een vriend toegestuurd en ben direct in actie gekomen,” laat Ammar weten. “We hebben van Sacha een duidelijke uitleg gekregen, kregen snel antwoord op onze vragen en alles is soepel en naar wens verlopen.” 
Met goede moed dat er ook weer betere tijden aankomen, zetten zij de zaak onder dezelfde naam voort.  

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Verkocht: Frietboet Heerhugowaard

In plaats van één frietje kocht ze een hele boet!   Bij toeval hoorde Ulku Coskun, tijdens...

Toffe brasserie wacht op opening!

Vanuit eerdere goede ervaringen kwam Gerard Laamens wederom bij Van Alkemare horecamakelaardij...

Blij met de begeleiding!

De eigenaar van snackbar Geesterduin in Castricum besloot Van Alkemare Horecamakeaardij in de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in