Hart voor horeca

Straks heerlijk vertoeven bij Eetcafe aan de Sluizen in IJmuiden!

Nico Visser en Michelle Lubbers waren als eigenaar van hun pand met horeca- en appartementen bestemming op zoek naar een huurder voor het horecagedeelte op de begane grond. Aangezien zij eerder in Heemskerk ook goede zaken hadden gedaan via Van Alkemare Horecamakelaardij, kwamen zij weer bij hen terug om een passende huurder te vinden.  “Ook nu is alles naar wens verlopen,” laat Michelle weten, “Nick en Joeri zijn twee enthousiaste mannen die alles goed geregeld hebben. Ik kan geen punten ter verbetering bedenken.”

De nieuwe huurder, Priscilla Lesage, zag vanuit haar woning nabij het pand de borden van de makelaar voor het raam verschijnen en greep haar kans. Ook zij is tevreden over de vlotte wijze waarop de transactie verlopen is. Na de verbouwing stond de feestelijke opening van het nieuwe ‘Eetcafé Aan de Sluizen’ op 11 april gepland, compleet met een zanger en veel gezelligheid. Helaas gooiden de coronamaatregelen hier spreekwoordelijk roet in het eten. Nu is het even afwachten wanneer het eetcafé weer open mag gaan. Om op de hoogte te blijven van de laatste berichten kunnen klanten hen volgen op Facebook via: ‘Eetcafé aan de Sluizen’.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  

 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Scoops blijft Scoops, ook met een nieuwe eigenaar!

Om meer tijd te hebben voor hun ijsgroothandel ‘Dolgelato’, die ijs levert aan restaurants,...

Wijnbar High5 wordt luxe hotel RITCH!

“Ik geef Van Alkemare Horecamakelaardij een rapportcijfer 8,” laat Pieter Beermann weten over de...

Op naar het volgende station

Op naar het volgende station “Wanneer de kopers bekenden van je zijn, is het fijn om de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in