Hart voor horeca

Zero20 in Amsterdam verkocht in de coronaperiode

Zero20 in Amsterdam verkocht in de coronaperiode
 
Even had Rowena Hiffens er een hard hoofd in, maar met hulp van Van Alkemare Horecamakelaardij is haar onderneming Zero20 toch vlot verkocht tijdens de coronaperiode. Een vriend van haar had al eerder goede ervaring opgedaan met Van Alkemare, vandaar dat ook Rowena besloot met hen in zee te gaan. “Alles is soepel en vlekkeloos verlopen,” vertelt zij, “Het was voor mij de eerste keer dat ik een onderneming verkocht, dus alles was nieuw voor mij. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ondersteuning: Joeri hield goed contact, we hebben goede onderhandelingsgesprekken kunnen voeren en ook de bezichtigingen zijn volledig uit handen genomen en uitstekend begeleid.

De naam Zero20 staat voor de stadscode waarmee de telefoonnummers beginnen in Amsterdam: 020. Deze naam neemt Rowena mee om haar bedrijf voort te zetten op het gebied van catering voor partijen en events, met als specialiteit cocktails.
 
Het huurcontract van het pand is overgesloten naar de nieuwe eigenaren van de onderneming: Oussama Abdelouarit en Abdennour Hanchafi. Zij starten hier met een nieuw te ontwikkelen concept: El Texicano. “Wij geven de overdracht een cijfer 8,” laat Abdennour weten. “We zijn tevreden over hoe het gegaan is, maar hebben één punt ter verbetering: we hadden graag gezien dat de inventarislijst met ons was doorgelopen bij het afschouwen. Nu missen we een tafel en een stoel die wel op de lijst stonden. Het was voor ons de eerste keer, dus mocht er een tweede keer komen, zullen wij hier zelf ook alerter op zijn.” “El Texicano wordt een restaurant waar klanten kunnen genieten van de Mexicaanse ‘snelle hap’, met Amerikaanse invloeden. Voordat het zover is willen we eerst verbouwen en het concept verder tot in de puntjes uitwerken.” Op de nog te ontwerpen website www.eltexicano.nl en bijbehorende sociale media zal straks nieuws te vinden zijn over de opening.
  
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Straks heerlijk vertoeven bij Eetcafe aan de Sluizen in IJmuiden!

Nico Visser en Michelle Lubbers waren als eigenaar van hun pand met horeca- en appartementen...

Scoops blijft Scoops, ook met een nieuwe eigenaar!

Om meer tijd te hebben voor hun ijsgroothandel ‘Dolgelato’, die ijs levert aan restaurants,...

Wijnbar High5 wordt luxe hotel RITCH!

“Ik geef Van Alkemare Horecamakelaardij een rapportcijfer 8,” laat Pieter Beermann weten over de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in