Hart voor horeca

Op naar het volgende station

Op naar het volgende station

“Wanneer de kopers bekenden van je zijn, is het fijn om de verkoop van je bedrijf toch op een zakelijke manier te laten verlopen. Dat heeft Van Alkemare Horecamakelaardij uitstekend voor ons geregeld,” laten Gerda en Sergio Bandelli weten over de verkoop van hun Ristorante Pizza Station Dolomiti in Obdam. “Er kan natuurlijk wel wat emotie bij komen kijken wanneer je al 5 jaar met de koper hebt samengewerkt als werknemer, dus wilden we alles goed geregeld hebben. Door een positieve ervaring uit het verleden zijn we wederom bij Van Alkemare terecht gekomen. Joeri en Nick hebben de transactie op een professionele manier laten verlopen. Wij zijn blij met hun kennis, tips, adviezen en de ondersteuning die zij ons geboden hebben. Daarmee is bevestigd dat wij een goede keuze hebben gemaakt door hen als horecamakelaar te kiezen.”

Gerda en Sergio gaan vanaf nu verder in een nieuw pand, dat zij helemaal vanaf casco hebben opgebouwd. Bij station Kersenboogerd in Hoorn hebben zij een nieuw Italiaans restaurant geopend onder de naam ‘In Contro’. “Dit is Italiaans voor ‘ontmoeting’, en dat is het station voor ons, een ontmoetingsplek,” laat Gerda weten. “En als laatste wil ik zeggen dat ik iedereen die een horecapand wil kopen of verkopen Van Alkemare kan aanraden!”

“Het restaurant heeft niet online gestaan, we hebben het met elkaar geregeld met behulp van Van Alkemare,” legt koper Yaël Bronckers uit. “Ondanks dat de makelaar door de verkopende partij was ingeschakeld, hebben ze mij ook veel goede adviezen gegeven over vergunningen, de contracten voor leningen en heb ik nu ook een goede accountant uit hun adressenbestand als tip gekregen. Er komt veel bij kijken om voor jezelf te beginnen.” Yaël heeft zelf vijf jaar gewerkt voor de vorige eigenaren en zij blijven hem ook ondersteunen bij het opstarten van zijn zaak en ze helpen elkaar bij grote catering klussen. Want naast eten in het Italiaanse restaurant kunnen klanten ook terecht voor catering op locatie, waarbij 20-200 personen genieten van diverse antipasti en in de mobiele pizzaoven ambachtelijke pizza’s worden bereid. Yaël gaat wat minimale aanpassingen doen aan het interieur en zal op deze zomer komen met een mooie actie, waarbij hij de nieuwe naam bekend zal maken. Tot die tijd heet de zaak ‘Pizza Station Obdam’ en kunnen mensen op Facebook onder die naam acties en ontwikkelingen volgen. 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Hotel De Harmonie gaat deze zomer weer open!

Voor verkoper Menno Overtoom en zijn vader was de keuze voor een makelaar snel gemaakt. Het pand...

The Roastery wordt Café De Eenhoorn en gaat samenwerken met Javaanse Meisjes

“Van Alkemare Horecamakelaardij is al jaren een goede zakenrelatie van mij,” vertelt Marco de...

De makelaar als goede vriend

De makelaar als goede vriend. Op aanraden van de gebroeders Mienes van Subway kwam Johan...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.