Hart voor horeca

Wijnbar High5 wordt luxe hotel RITCH!

“Ik geef Van Alkemare Horecamakelaardij een rapportcijfer 8,” laat Pieter Beermann weten over de verkoop van Restaurant en Wijnbar High5 aan de Dubbelebuurt in Alkmaar. “Het is een professioneel bedrijf dat goed aan mijn verwachtingen voldoet. Van Alkemare was al een bestaande relatie, dus voor mij was de keuze logisch hen voor de verkoop van mijn onderneming in te schakelen. Dat rapportcijfer kan nog hoger worden door nog iets sneller terug te bellen. ”

Pieter heeft nu, na de verkoop, meer tijd voor zijn wijnboerderij in Frankrijk met twee hectare wijngaard. Daarnaast beraadt hij zich nog op een nieuwe uitdaging.

Kopers Rein Pastoor en Claudia van Veen brengen een nieuw concept tot uitvoer door het pand om te bouwen tot een luxe hotel met boutique suites. “Er komen zeven zeer ruime kamers met luxe faciliteiten en een eigen keuken. We nemen de tijd om dit tot in perfectie te verbouwen en willen voor de zomer open gaan,” laat Rein weten. “De nieuwe naam wordt RITCH, wat staat voor ‘Room In The City Hotel’. We willen met dit nieuwe concept, met een eigen identiteit echt iets bijzonders toevoegen aan de binnenstad.”

Dat het pand te koop stond vernam Rein via horecamakelaar Nick Zuurbier waarmee hij onder het genot van een kopje koffie even ging sparren. “Het contact heb ik als prettig ervaren en de transactie is naar verwachting verlopen. Nick heeft goede begeleiding geboden om de deal rond te krijgen. Ik ben tevreden.”

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  

 
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Op naar het volgende station

Op naar het volgende station “Wanneer de kopers bekenden van je zijn, is het fijn om de...

Hotel De Harmonie gaat deze zomer weer open!

Voor verkoper Menno Overtoom en zijn vader was de keuze voor een makelaar snel gemaakt. Het pand...

The Roastery wordt Café De Eenhoorn en gaat samenwerken met Javaanse Meisjes

“Van Alkemare Horecamakelaardij is al jaren een goede zakenrelatie van mij,” vertelt Marco de...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.