Hart voor horeca

Scoops blijft Scoops, ook met een nieuwe eigenaar!

Om meer tijd te hebben voor hun ijsgroothandel ‘Dolgelato’, die ijs levert aan restaurants, verkochten Brenda Cornelisse en Marco Pennings hun ijssalon ‘Scoops’ in Beverwijk. “Op zoek naar een goede horecamakelaar kwamen wij al snel terecht bij Van Alkemare horecamakelaardij,” vertelt Brenda. “Zij waren ons aanbevolen door kennissen die ook via hen hun ijssalon verkocht hadden. Die positieve ervaring hebben wij nu ook. Alles is goed geregeld. Er werd echt tijd voor ons genomen en we hebben een prachtige map met de brochure en foto’s van de makelaar ontvangen. Ik zou Van Alkemare zeker ook weer aanbevelen aan anderen.”
 
Peter Swanink zet de naam ‘IJssalon Scoops’ voort. Hij was al langer opzoek naar een tweede ijssalon. “Met mijn oudste zoon run ik ‘IJssalon Sapeto’ in Haarlem. Nu mijn jongste zoon ook een eigen zaak wilde beginnen, ben ik verder op zoek gegaan. Aangezien deze onderneming inclusief goodwill én het onroerend goed ter overname werd aangeboden, was dit ideaal voor ons. Het was wel kort voor het seizoen, maar dankzij de vlotte werkwijze van Nick als makelaar is het allemaal gelukt,” laat Peter weten. De nieuwe eigenaar is met name verrast over de wijze waarop de bemiddeling tussen hem en de verkopende partij is verlopen. “Nick vertegenwoordigde de verkopende partij, maar verloor ook mijn belangen niet uit het oog. In een soort mediërende rol is alles rondgekomen. Ook na afloop heeft hij mij geholpen met een aantal vraagstukken waar ik nog mee zat. Dat siert Van Alkemare enorm.” Daar waar Swanink en zoon hadden gerekend op een doorlooptijd van een paar maanden, is deze transactie in een aantal weken beklonken. “Alles was gebruiksklaar, er hoefde geen verbouwing of iets dergelijks plaats te vinden, dus op 12 maart was de opening gepland. Helaas kwamen toen de coronamaatregelen,” vertelt Peter “Het was even omschakelen, maar met de juiste aanpassingen konden we toch open voor het afhalen van ijs.” Wanneer de maatregelen versoepeld worden willen Peter en zijn zoon alsnog een lekkere openingsactie houden om dat te vieren. Door de facebookpagina ‘IJssalon Scoops’ nu alvast te gaan volgen, zullen klanten weten wanneer deze en andere acties gehouden worden.
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Wijnbar High5 wordt luxe hotel RITCH!

“Ik geef Van Alkemare Horecamakelaardij een rapportcijfer 8,” laat Pieter Beermann weten over de...

Op naar het volgende station

Op naar het volgende station “Wanneer de kopers bekenden van je zijn, is het fijn om de...

Hotel De Harmonie gaat deze zomer weer open!

Voor verkoper Menno Overtoom en zijn vader was de keuze voor een makelaar snel gemaakt. Het pand...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.