Hart voor horeca

Hotel De Harmonie gaat deze zomer weer open!

Voor verkoper Menno Overtoom en zijn vader was de keuze voor een makelaar snel gemaakt. Het pand stond eerst in de verhuur welke door Van Alkemare Horecamakelaardij werd begeleid. Uit de positieve contacten hierover werd besloten van Alkemare Horecamakelaardij te benaderen voor de verkoop van “De Harmonie” aan het Kerkplein in Hippolytushoef. “Er was buitengewoon prettig contact met Nick Zuurbier. Hij heeft door zijn inventiviteit, met nieuwe ideeën en vasthoudendheid ervoor gezorgd dat alles voor elkaar kwam.” Daarnaast is Menno zeer tevreden over de moderne aanpak die Van Alkemare biedt. “Er is een duidelijke website en je wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen met een online dashboard en heldere communicatie.”

Marck Heilygers was al langere tijd op zoek naar een pand en werd door Van Alkemare Makelaardij via e-mail op de hoogte gehouden van het aanbod op de markt. Nick Zuurbier nam een aantal maanden geleden telefonisch contact op en zo zijn zij tot een overeenkomst gekomen. “Het was een fijne manier van werken,” geeft Marck aan, “De aankoop is vlot verlopen en alles ging naar verwachting. De zaak blijft ‘De Harmonie’ heten.  Dat is al bekend bij iedereen, dus waarom zouden we dat veranderen? Het plan is de hotelfunctie uit te breiden. Hiervoor worden er kamers bij gemaakt en zal het gehele pand gaan voldoen aan de huidige regels van brandveiligheid.” Wanneer alles volgens plan verloopt, zal ‘Hotel De Harmonie’ begin van de zomer zijn deuren kunnen openen voor de eerste gasten.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

The Roastery wordt Café De Eenhoorn en gaat samenwerken met Javaanse Meisjes

“Van Alkemare Horecamakelaardij is al jaren een goede zakenrelatie van mij,” vertelt Marco de...

De makelaar als goede vriend

De makelaar als goede vriend. Op aanraden van de gebroeders Mienes van Subway kwam Johan...

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino.

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino....

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.