Hart voor horeca

The Roastery wordt Café De Eenhoorn en gaat samenwerken met Javaanse Meisjes

“Van Alkemare Horecamakelaardij is al jaren een goede zakenrelatie van mij,” vertelt Marco de Wildt over de verkoop van ‘The Roastery’ in Alkmaar. “Ze hebben mij eerder geholpen bij de aankoop en bij een taxatie van een bedrijf, dus het was een logische stap hen weer te vragen bij de verkoop van deze onderneming. Toen het eenmaal verkocht was, is alles snel afgewikkeld. Ik zou Van Alkemare voor een volgende keer weer benaderen voor een aan- of verkoop in de horeca”.

Marco gaat zich nu volledig richten op zijn andere zaak aan het Waagplein: ‘Javaanse Meisjes’ waar hij sinds januari 2020 een samenwerking is aangegaan met  Ron Blaauw als culinair adviseur om samen met hem de menukaart samen te stellen.

Frans Eenhoorn is de nieuwe eigenaar en de zaak gaat verder onder de naam ‘Café De Eenhoorn’.  Het wordt een echt café met een 21+ concept. “Wij onderscheiden ons voor deze doelgroep en bieden hen echte kwaliteitsproducten; mooie wijnen, speciale bieren en vanaf maart/april  ook heerlijke gerechten. Hiervoor werken wij samen met ‘Javaanse Meisjes’ van de vorige eigenaar“, laat Frans tevreden weten. “De begeleiding van Van Alkemare was prima en naar volle tevredenheid. Er was fijn contact met Nick Zuurbier en zijn bemiddelende rol heb ik als heel positief ervaren. Het interieur was nog als nieuw, dus we konden op 7 februari meteen open.”

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

De makelaar als goede vriend

De makelaar als goede vriend. Op aanraden van de gebroeders Mienes van Subway kwam Johan...

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino.

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino....

Gezellig uit eten in Enkhuizen bij Bella Vita!

“Wij zochten een horecamakelaar die alles goed kon regelen en daarom kwamen wij uit bij Van...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.