Hart voor horeca

De makelaar als goede vriend

De makelaar als goede vriend.

Op aanraden van de gebroeders Mienes van Subway kwam Johan in aanraking met Van Alkemare Horecamakelaardij om zijn onderneming Subway  in Amersfoort te verkopen. “Het is uitstekend verlopen. Ik  zou makelaar Nico Zuurbier zo willen toevoegen aan mijn vriendenkring. Ik vond het namelijk een hele mooie samenwerking. Het was fijn om een stevige makelaar te hebben die mij vertegenwoordigde om zaken goed geregeld te krijgen,” laat hij weten. “Het is mij zelfs zo goed bevallen dat ik voor mijn nieuwe grote project in Almere Nico weer heb gevraagd om mij deze keer bij een aankoop te begeleiden.”

De Subway in Amersfoort wordt overgenomen door Rishan Chairtram. Ook hij is tevreden met de gang van zaken. “Het duurde wat lang voordat er duidelijkheid was over het huurcontract, aangezien er tussendoor een nieuwe eigenaar van het pand was gekomen, maar verder is het allemaal prima verlopen,” aldus Rishan. De zaak draait inmiddels onder zijn naam verder en ze kijken uit naar de verbouwing die komend jaar in de planning staat om de broodjeszaak te voorzien van de nieuwe Subway stijl. 

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino.

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino....

Gezellig uit eten in Enkhuizen bij Bella Vita!

“Wij zochten een horecamakelaar die alles goed kon regelen en daarom kwamen wij uit bij Van...

Lunchroom ‘Take a break Alkmaar’ wordt ‘J en J’s’

Lunchroom ‘Take a break Alkmaar’ wordt ‘J en J’s’ “Waarom we via Van Alkemare Makelaardij...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.