Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino.

IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino. IJs Fantasy aan de Gedempte Nieuwesloot 69 wordt omgebouwd tot de bezorgservice van Portofino.

De heren B. Güder, F. Tronci en G. Piredda zagen hun kans schoon toen de Gedempte Nieuwesloot 69 te huur kwam en zijn daar de bezorg-en afhaal vestiging van het gerenommeerde Portofino aan de Mient in Alkmaar begonnen. Alhoewel de echte Portofino liefhebber wist dat afhalen al een tijdje een optie was is er nu daadwerkelijk een aparte locatie op de Gedempte Nieuwesloot 69 aangehuurd welke speciaal is ingericht voor de bezorg- en afhaalservice genaamd Portofino Expres.

Het verhuur traject werd begeleid door Sacha Boots namens Van Alkemare Makelaardij, alles verliep vlot, soepel en naar wens van alle betrokken partijen. Er bleef gedurende het traject continu overleg tussen partijen met Sacha als tussenpersoon waardoor alle vraagstukken snel werden uitgesproken en aangepakt waar nodig. 

Vanaf heden kunt u bij Portofino Expres bestellen vanaf 14.00 uur, er wordt van 16.00 t/m 21.30 uur bezorgd.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!  « Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.