Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Gezellig uit eten in Enkhuizen bij Bella Vita!

Gezellig uit eten in Enkhuizen bij Bella Vita! “Wij zochten een horecamakelaar die alles goed kon regelen en daarom kwamen wij uit bij Van Alkemare Makelaardij,” vertelt Gwyneth Beemster-Jong. Onlangs verkochten Gwyneth en Rick Jong hun pizzeria Bella Vita in Enkhuizen aan hun personeelslid Timo van der Heide. “Alles is vlekkeloos verlopen. Er was goed contact met de makelaar. Wij hebben de makelaars Joeri en Nick van Van Alkemare ervaren als duidelijk en ‘recht door zee’. Het was daarom fijn zaken doen met ze.”
 
Zelf gaan Rick en Gwyneth na 19 jaar deze zaak te hebben gerund het wat rustiger aan doen, zodat zij meer tijd voor zichzelf en hun gezin met drie kinderen hebben. De horeca blijft de plek waar zij willen werken, maar dan meer overdag.
 
Ook Timo is zeer tevreden over hoe de transactie via Van Alkemare Horecamakelaardij verlopen is: “Ik was blij verrast met de hoeveelheid kennis en het complete pakket waarin zij kunnen adviseren. Via de e-mail kreeg ik een checklist met zaken die we nodig zou kunnen hebben, zoals financiering, verzekering en dergelijke. Van Alkemare heeft veel contacten en via hen heb ik nu dus ook tegen een scherpe prijs verzekeringen kunnen afsluiten. Aangezien de onderneming ook online stond, was het belangrijk dat alles snel rond zou komen en dat is gelukt.”
 
Timo zet vanaf begin februari het bedrijf voort samen met zijn vriendin Demi. “De vaste klanten blijven komen, we zijn door hen overstelpt met felicitaties en bloemen. We gaan op dezelfde voet verder met Bella Vita. Je kunt bij ons gezellig en informeel uit eten en dat is vooral voor jonge gezinnen erg leuk. We adviseren klanten om www.wfdeals.nl in de gaten te houden voor een mooie openingskorting van 50% op een lunchdeal.” 
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  
 
 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.